Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Kraftpaket

Zepto Nox A15

Danska Zepto fortsätter att ösa ur sig modeller. Nox är det senaste tillskottet i prestandasegmentet för 15-tumsdatorer.

Till Nox har Zepto tagit fram en helt ny look som ser bra ut och är praktisk. Datorn är stilren med nästan helt slät och ren design. Noxen är klädd i ett svart gummiliknande material som gör att datorn knappt drar åt sig fingeravtryck och känns mjuk och bekväm att hålla i. Även musplattan har fått sig en dos av detta material utan att glidförmågan påverkats.

Vår testmaskin levererades med fyra Gigabyte internminne, en snabb processor från Intel samt ett Geforce 9600M GT-grafikkort. Precis som Acers dator så ger Nox höga poäng i testprogrammet 3d mark 06.

Bildskärmen på Zepto Nox är riktigt bra. Den har en hög upplösning på 1680 x 1050 bildpunkter och både ljusstyrkan och bildkvaliteten är på topp. Däremot är det lite snålt med portar, till exempel saknar jag vga-utgång.

Hög kvalitet

Nox är en toppendator från Zepto. Deras modeller har utvecklats i rätt riktning och blivit riktigt bra produkter. Noxen kan vara lite irriterande med sina fläktar som går igång i tid och otid – något som tyvärr är alltför vanligt bland kraftfullare bärbara datorer. Men allt från byggkvaliteten och utseendet till prestanda är imponerande.

Annons

Kraftpaket

Danska Zepto fortsätter att ösa ur sig modeller. Nox är det senaste tillskottet i prestandasegmentet för 15-tumsdatorer.


4
Vi diggar
  • Design
  • byggkvalitet
  • prestanda
Vi dissar
  • Få portar
Visa kommentarer / Kommentera nu
Kraftpaket - Zepto Nox A15
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17