Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Test: MSI Nightblade MI

Speldator in disguise

Vi har sett små speldatorer tidigare som kompromissat mellan ljudnivå och prestanda. Nightblade MI gör inga kompromisser och dribblar upp spelkonsolerna på läktaren.

Storleken är i klass med den senaste generationens spelkonsoler men med komponenter som fyrkärnig i7-processor, ett GTX960-grafikkort, 8 gigabyte minne och en överraskande tyst kylningslösning ligger MSI Nightblade MI i en helt egen klass.

Jämför priser på MSI Nightblade MI här.

MSI-Nightblade-MI_front

MSI Nightblade MI är framtidssäker

Alla vrår och kamrar på insidan av NIghtblade MI har tagits till vara och fylls upp av komponenter. Tummen upp till MSI som valt att använda standardkomponenter – som dessutom är strömsnåla och därför genererar mindre värme. Det gör det även enkelt att i framtiden uppgradera delar av spelriggen för att hänga med i utvecklingen. Det finns till och med plats för fler diskar om en ssd och en terabyte lagring inte räcker.

Läs även
Test: Asus Zenbook UX305CA
Test: Lenovo Yoga 900
Test: Toshiba Satellite Radius 12

Annons

Valet av komponenter som är både strömsnålare och inte kräver lika massiv kylning tackar öronen inte nej till. Trots hårda spelsessioner i Battlefront och massivt röj i Just Cause 3 så håller sig temperaturen i shack och ljudnivån är så pass behaglig att hörlurar inte är ett måste för att man ska kunna fokusera på spelen.

MSI-Nightblade-MI_side

Coach-gaming

Nightblade MI:s värsta konkurrenter är spelkonsoler och MSI har därför riktat in sig på att erbjuda den bästa prestandan för tv-apparater. GTX960-kortet från Nvidia matchar ett spelande i full-hd alldeles utmärkt där de flesta spelen kan spelas med näst intill maxade inställningar.

Det finns gott om anslutningsmöjligheter och portar för att ansluta alla dina spelenheter såsom tangentbord, mus, headset och självklart gamepad. Vi gillar även att det finns en “Super Charger”-usb för snabbladdning av dina spelprylar.

För de som inte själva vill krångla med att bygga ihop ett spelsystem så är MSI Nightblade MI en både prisvärd och utmärkt lösning för gamers som vill ha mycket krut i litet format.

Läs även
Test: Huawei P9
Test: JBL Reflect Mini BT

Nyckelfakta
  • Processor: Intel i7 3,2 GHz (4,0 GHz Turboboost)
  • Arbetsminne: 8 GB
  • Lagringsutrymme: 128 GB ssd + 1 TB hdd
  • Grafikkort: Nvidia Geforce GTX960M 2 GB
  • Mått: 340 x 234 x 127 mm
  • Vikt: 8 kg
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner
Visa kommentarer / Kommentera nu
Test: MSI Nightblade MI - Speldator in disguise
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17