Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Test: Monster Adidas Sport Adistar Wireless

Lätt träningslur med tung bas

Monster och Adidas har gått ihop för att göra en trådlös träningshörlur. Hörluren heter Adistar Wireless och bjuder på tung bas och bra funktionalitet.

Monster Adidas Adistar är som namnet antyder utvecklad tillsammans med Adidas, och det är ingenting man försöker dölja. Tvärt om har man satt ordentliga Adidasblaffor på sidorna. I övrigt känns hörlurarnas avskalade och funktionella design som en vettig kompromiss för den som vill ha samma lurar på stan som på gymmet.

Jämför priser på Monster Adidas Sport Adistar Wireless här.

Fjärrkontrollen är i största laget men väger inte särskilt mycket, vilket är skönt när man är ute och rör på sig. De stora pluggarna sticker ut lite ur öronen, men om man inte ägnar sig åt sporter som involverar extremt tajta mössor är det ingenting som stör.

Monster-Adidas-Sport-Adistar-Wireless_vita

Läs även
Test: JBL Reflect Mini BT
Test: Urbanista Boston

Annons

Bra funktionalitet

Vid en första anblick ser hörlurarna påkostade ut, men de plastiga materialen drar ner helhetsintrycket något. Hörluren är av renodlad in-ear-typ med silikonproppar som sluter helt tätt i öronen. Till skillnad från många andra tillverkare har man valt att skilja på själva proppen och på gummivingen som ska hålla hörluren på plats i örat. Det innebär att du kan välja en storlek på proppen och en storlek på vingen om det skulle behövas. Om man väljer bort vingen helt ser det dock ut som om någonting saknas. Tyvärr, ska sägas, eftersom hörlurarna känns så stadskompatibla i övrigt.

Passformen är alldeles utmärkt, och vi får inga problem vare sig på gymmet eller i löpspåret. De gör ett väldigt bra jobb med att stänga ute omgivningen, vilket kan vara skönt när de andra gymbesökarna envisas med att flåsa som brunstiga tjurar – eller när Taylor Swifts senaste hit dunkar i högtalarna.

Monster-Adidas-Sport-Adistar-Wireless_svarta

Tung bas i Monster Adidas Sport Adistar Wireless

Hörlurar för träning kan låta lite hur som helst, och det är inget fel med det. Många vill till exempel mer bas och högre volym när de tränar än när de sitter hemma i mysfåtöljen. Den tättslutande in-ear-konstruktionen ger goda förutsättningar för tungt ljud och det har man tagit vara på. Basen är kraftfull och väldigt framträdande oavsett vad vi väljer att lyssna på. Balansen är kanske inte den bästa och det är mer lågfrekvent muller än snärtighet – men i träningssammanhang behöver det inte alls vara något problem.

Specifikationerna säger att batteriet håller i omkring åtta timmar, och det stämmer ganska bra överens med våra tester. En bra finess som alldeles för många hörlurar saknar är att de stänger av sig själva om de inte får kontakt på tio minuter, vilket motverkar snöpliga urladdningar

Läs även
Test: Huawei P9
Test: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge
Sony Xperia Z5 Premium

Nyckelfakta
 • Hörlurstyp: Trådlös in-ear
 • Batteritid: 8 timmar
 • Bluetooth: AptX
Dagens bästa priser på Pricerunner
 • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Test: Monster Adidas Sport Adistar Wireless

Monster och Adidas har gått ihop för att göra en trådlös träningshörlur. Hörluren heter Adistar Wireless och bjuder på tung bas och bra funktionalitet.


4
Vi diggar
 • Bra ljud
 • Tung bas
 • Stänger ute ljud
 • Automatisk avstängning
Vi dissar
 • Plastiga
 • Aningen obalanserat ljud
 • Vingen är ett måste
 • Lämpar sig sämre för löpning
Visa kommentarer / Kommentera nu
Test: Monster Adidas Sport Adistar Wireless - Lätt träningslur med tung bas
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17