Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Test: Marshall Monitor Bluetooth

Rockig favorit klipper sladden

Marshalls snygga och välljudande hörlur Monitor har fått en trådlös uppföljare. Den höga byggkvaliteten och det fina ljudet känns glädjande nog igen.

Från att under ett femtiotal år varit synonym med gitarrförstärkare har den snirkliga Marshall-loggan allt mer kommit att förknippas med de hörlurar som idag pryder var och varannan skalle. För några år sedan släpptes den utmärkta Marshall Monitor som nu har följt strömmen och blivit trådlös.

Marshall Monitor Bluetooth sitter bra på huvudet

Även om det inte är Marshall själva, utan svenska Zound Industries, som ligger bakom hörlurarna känns formspråket känns igen från de legendariska gitarrförstärkarna med blanka mässingsdetaljer och läderimitation på kåporna. Det är inte svårt att förstå varför hörlurarna går hem när de ser så unika ut. De är tillräckligt alldagliga för att passa vem som helst, och för den som vill förstärka sin rockiga stil finns det knappt något alternativ.

En annan detalj som får Marshall Monitor Bluetooth att sticka ut är själva bågen som är lite mer oval än vad vi är vana vi. Det här med passform är visserligen individuellt, men vi på redaktionen är eniga om att de sitter fantastiskt bra samtidigt som vi uppskattar den slimmade looken. Aluminium i bågen gör den alldeles lagom styv, och den mjuka fordringen får kåporna att sitta bekvämt mot öronen.

>>> Köp Marshall Monitor Bluetooth på NetOnNet

Annons

En smart och elegant detalj är att det bara finns en knapp på hörlurarna. Knappen är i själva verket en joystick, och genom att trycka den i olika riktningar kan vi höja och sänka volymen, svara i telefonen och byta låt. I förpackningen ligger, förutom en ganska enkel påse att förvara de hopvikta hörlurarna i, även en snygg spiralsladd. Den lär du å andra sidan inte behöva särskilt ofta, eftersom batteriet håller i utmärkta 30 timmar. Istället kan du använda 3,5-millimetersjacket för att skicka vidare ljudet till ett par andra hörlurar, om du till exempel har en kompis som vill vara med och lyssna.

Grymt ljud för rock och pop

Viktigast är såklart ljudet, och de här hörlurarna låter riktigt bra. Ljudet är stort och lättlyssnat med bra bas och en lite skarp diskant som känns igen från andra Marshall-hörlurar. För rock och popmusik passar de perfekt, men om du lyssnar på extremt bastung musik och vill att hjärnan ska dallra i takt finns det andra hörlurar som gör jobbet bättre.

Marshall Monitor Bluetooth låter bra, de har grym batteritid och de ser riktigt coola ut. Ljudmässigt kan de inte mäta sig med de allra bästa hörlurarna i prisklassen, men det är fortfarande ett bra köp. I synnerhet om du gillar den unika designen.

>>> Köp Marshall Monitor Bluetooth på NetOnNet

Våra senaste jämförande tester
Bäst i test: Mobiler i premiumklassen 2017
Bäst i test: Gaming-tangentbord
Bäst i test: Brusreducerande hörlurar
Bäst i test: Bluetooth-högtalare
Bäst i test: 5 tv-apparater med 4k
Bäst i test: In-ear-hörlurar
Bäst i test: Träningsarmband

Nyckelfakta
  • Typ: Over-ear, trådlösa
  • Anslutning: Bluetooth, 3,5 mm
  • Batteritid: Upp till 30 timmar
  • Högtalarelement: 40 mm
  • Vikt: 250 gram

Test: Marshall Monitor Bluetooth

Marshalls snygga och välljudande hörlur Monitor har fått en trådlös uppföljare. Den höga byggkvaliteten och det fina ljudet känns glädjande nog igen.


4
Vi diggar
  • Bra och välbalanserat ljud
  • Snygg design
  • Fantastisk batteritid
Visa kommentarer / Kommentera nu
Test: Marshall Monitor Bluetooth - Rockig favorit klipper sladden
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17