Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Test: Jays M-Six Wireless

Träningssnäckor med klass

Med sina senaste träningslurar har Jays hittat en bra balans mellan pris och prestanda.

Trådlösa in-ears är perfekt för oss som gillar lätta lurar som sitter skönt, men inte vill ha on-ears eller heltäckande lurar. Jag själv har glasögon, och gillar inte när lurarna klämmer över skalmarna.

Sköna att bära

Jays M-Six Wireless är både lätta och sköna och det är lätt att glömma att man har dem på sig. De ger lite av en vakuumkänsla när de satts in, men de sitter säkert även om man hoppar eller springer. En båge bakom öronen gör att de sitter bättre än vanliga in-ears. Designen är genomtänkt men vi hade gärna sett en tygklädd sladd eftersom en sådan inte fastnar lika lätt i huden som en i gummi.

Laddkontakten är magnetisk och därmed går det inte att använda vilken mobilladdare som helst. Bra att komma ihåg om du ska resa bort. Laddsladden är också väldigt kort, så lurarna måste hänga från uttaget. Glöm därför inte bort dem om du kopplar in dem i ett hotellrum eller liknande. Batteritiden är bra och räcker flera träningspass och större delen av en arbetsdag, om du inte spelar nonstop.

Solitt ljud

Ljudet från Jays M-Six Wireless är generellt imponerande, med en fast bas och en detaljrik ljudbild. De låter inte lika bra som exempelvis Jaybird Tarah Pro, men så är priset också mycket lägre. Överlag låter det dock bra och få, om några, kommer ha synpunkter på ljudkvaliteten om lurarna köps primärt för träning. Aac-stöd finns inte men det är inget unikt. För Android-användare finns det dock apt-x vilket ger ett bättre ljud över bluetooth.

Annons

Jays M-Six Wireless är ett par välljudande och genomtänkta hörlurar för träning. Det finns bättre modeller men då går priset upp ganska rejält. I sin prisklass är de därför ett mycket bra köp.

Jämför priser på Jays M-Six Wireless här (Prisjakt).

Våra senaste jämförande tester
Bäst i test: True Wireless-hörlurar
Bäst i Test: Trådlösa sporthörlurar
Bäst i test: Träningsarmband
Bäst i test: Sportklockor
Bäst i test: Gaming-tangentbord
Bäst i test: 3 nya spelmöss

Test: Jays M-Six Wireless

Med sina senaste träningslurar har Jays hittat en bra balans mellan pris och prestanda.


4
Vi diggar
  • Väldesignade och lätta
  • Bra ljud
  • Bra pris
Vi dissar
  • Batteritiden inte i klass med de bästa
Visa kommentarer / Kommentera nu
Test: Jays M-Six Wireless - Träningssnäckor med klass
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17