Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
3

För den miljömedvetne

Sony Ericsson C901 Greenheart

Sony Ericssons nya miljövarumärke gör entré med mobilen C901 Greenheart. Detta är en C901 anpassad för en mer miljömedveten värld.

Innovativ miljöproduktion
C901 Greenheart är en stilren helvit mobil som känns mjuk och fin i handen. Den är byggd i återvunnen plast för minsta möjliga miljöpåverkan och färgen är vattenbaserad. De har även tänkt till angående förpackningen som hålls på ett minimum, manuelen finns online och laddaren ska enligt uppgift vara mer energisnål. Byggkvaliteten känns inte helt på topp, men fullt godkänd. Knappsatsen är något svåranvänd då knapparna är lite för smala för min smak.

Kamerafunktioner i fokus
5-megapixelkameran med autofokus och xenonblixt tar bra bilder. Här finns gott om lite mer avancerade kamerafunktioner som ansiktsigenkänning och ”smile shutter”. Kameran är snabb på att ta bilder och resultatet laddar du enkelt upp på din blogg eller något socialt nätverk. Om du vill hålla koll på dina vänner på Facebook medföljer ett program som låter dig se deras status i realtid. Utöver god kamerafunktionalitet bjuds inte alltför mycket avancerade egenskaper där både a-gps och wifi saknas.

Ett bra miljöalternativ
C901 Greenheart bjuder inte på så många avancerade funktioner, men för den som klarar sig utan dessa och vill ha en bra kameramobil kan detta vara ett bra alternativt. Speciellt om du vill handla lite mer miljömedvetet.

För den miljömedvetne

Sony Ericssons nya miljövarumärke gör entré med mobilen C901 Greenheart. Detta är en C901 anpassad för en mer miljömedveten värld.


3
Vi diggar
  • Enkel
  • tar bra bilder
  • bra linsskydd
  • miljöinnovationer
Vi dissar
  • Inget 3
  • 5-millimetersuttag
  • sparsam funktionalitet
  • knappsatsen
Visa kommentarer / Kommentera nu
För den miljömedvetne - Sony Ericsson C901 Greenheart
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17