Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Smidigt sommarljud från Samsung

Tips: 3 hörlurar och 1 bt-högtalare

Frihet är ett ord som ofta dyker upp när vi tänker på sommaren och när Samsung lanserar sin nya Level-serie är det just friheten som står i fokus. Friheten att kunna njuta av riktigt bra ljud – var du än är.

Level Over – Bluetooth-hörlur med touch

Level Over – Bluetooth-hörlur med touch

För dig som inte vill kompromissa med komforten är det trådöst som gäller. För dig som inte vill kompromissa med ljudet är det ett par rejäla kåpor som gäller. Med Level Over kombinerar Samsung båda egenskaperna i en läcker NFC-försedd bluetooth-hörlur med djupt och naturligt ljud. Andra finesser är inbyggd aktiv brusreducering och touchfunktion på kåporna.

Rekommenderat pris: 3100 kronor
Level On – För dig som är på språng

Level On – För dig som är på språng

Vill du ha någonting lättare på huvudet kan det vara värt att spana in Level On. Den här stiliga hörluren i mellansegmentet kännetecknas av hög komfort och ett omslutande ljud som beskrivs som naturligt och klart. Level On har dessutom, liksom alla hörlurar i Level-serien, en mikrofon för samtal. Lanseras i svart eller vitt utförande.

Rekommenderat pris: 1700 kronor
Level In – In-ear-modell med trevägshögtalare

Level In – In-ear-modell med trevägshögtalare

Ingenting slår enkelheten i att stoppa in ett par välformade in-ear-hörlurar i öronen och ge sig ut i solen. Premiumhörluren Level In kan stoltsera med sina kraftfulla trevägshögtalare och sitt rika ljud. Hörluren finns i svart eller vitt.

Rekommenderat pris: 1300 kronor
Level Box – Sätter fart på festen

Level Box – Sätter fart på festen

Sommaren är den tid på året då vi umgås som aldrig förr, och oavsett om vi sammanstrålar på uteplatsen, på stranden eller i parken är musiken ett måste. Samsungs lösning på problemet pinsam tystnad heter Level Box och är en kompakt och robust bluetooth-högtalare i metall. Utrustad med NFC är det en barnlek att ansluta en smarttelefon eller en surfplatta. Den inbyggda brus- och ekoreduceringen bidrar till ett högkvalitativt ljud och det inbyggda batteriet håller i upp till 15 timmar.

Rekommenderat pris: 1600 kronor
Visa kommentarer / Kommentera nu
Smidigt sommarljud från Samsung - Tips: 3 hörlurar och 1 bt-högtalare Teknik, Feature, Ljud & Bild
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17