Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
3

En högre standard

Philips SHE9850

Ett precist och varmt ljud är vad som Philips lyckas klämma ur sina dyrare konsumentinriktade hörlurar.

SHE9850 andas kvalitet från det att man packar upp dem (som till viss del är täckta av ett hållbart material i metall) tills man pluggar in lurarna i musikspelaren och börjar lyssna.

Priset verkar nog avskräckande för många, men ljudet är riktigt bra, fast jag ibland kan sakna det lilla extra jag tycker man har rätt att förvänta sig av hörlurar i den här prisklassen. Basen kunde ha varit lite mer definierad och det högre registret är inte så kristallklart som jag hade önskat. Nu är jag kanske lite petig, för det är ingen tvekan om att SHE9850 producerar ett ljud som vida överträffar de två andra hörlurarna här bredvid. Med hänsyn till priset vore allt annat väldigt konstigt.

Tystnad

När man stoppar in hörlurarna i öronen möts man av en nästan skrämmande tystnad. SHE9850 isolerar effektivt ljudet utifrån vilket förhöjer musikupplevelsen.

Samtidigt kan det bli lite ansträngande när man kan höra sig själv andas eller när varje fotsteg slår i marken. Om man däremot inte rör på sig och bara vill lyssna på musik utan att bli störd är SHE9850 ett svårslaget alternativ, om än ett dyrt sådant.

Annons

Specifikationer
  • Frekvens 20 - 20 000 Hz
  • Kabellängd 1,2 m
  • Impendans 12 Ohm
  • Känslighet 115 dB/1mW
  • Pris 899 - 1198 kr

En högre standard

Ett precist och varmt ljud är vad som Philips lyckas klämma ur sina dyrare konsumentinriktade hörlurar.


3
Vi diggar
  • Enkelt Många anslutningar
Vi dissar
  • Ljudet Priset
Visa kommentarer / Kommentera nu
En högre standard - Philips SHE9850
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17