Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Nytt etui från LG: designluren BL20

För någon vecka sedan presenterade LG sin nya Black Label-serie med LG BL40, en topptelefon i det övre prissegmentet. Och nu kommer lilla syskonet i samma serie.

LG BL20 är en ny slidetelefon med samma formspråk som storebror BL40. Designen är sober, snygg och elegant med en stilfull röd knappsats och en riktigt trevlig lcd-skärm på 2,4 tum.

När utvecklarna på LG designade LG Black Label BL20 så var ledordet användbarhet, och mobilen har utrustats med grundläggande funktionalitet som de allra flesta efterfrågar. Det rör sig alltså om en telefon utan lull-lull, men som ändå ger mycket telefon för pengarna. Telefonen har till exempel alarm, kalender och bra internetuppkoppling.

Men BL20 bjuder på ett par trevliga överraskningar som gör den extra intressant, bland annat en kamerafunktion där du kan fotografera anteckningar och mobilen “tvättar bort” allt utom texten på bilden. Mycket praktiskt för studenter eller inbitna mötesrävar. Dessutom har den en snygg och lättnavigerad musikspelare samt radio. 5-megapixelkameran tar bra bilder och förvånar oss varken speciellt negativt eller positivt. LG BL20 är en bra instegsmodell för den som söker en enkel telefon som även får folk att höja på ögonbrynen tack vare dess snygga designfaktor.

Annons

Leverans i oktober. Rekommenderat pris till kund kommer vara runt 3200 kronor

Visa kommentarer / Kommentera nu
Nytt etui från LG: designluren BL20 - Teknik, Mobilt, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17