Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Grymma nyheter från MSI

MSI GT72 Dominator, Vortex och 27XT Gaming

Taiwanesiska MSI satsar hårt på årets CES-mässa. Från MSI GT72 Dominator och dess ögonspårning till monsterprestandan i cylinderformade MSI Vortex bjöd de på tung spelprestanda i nytänkande förpackning.

Ny Dominator med ögonspårning

Prototyperna har vi redan sett men nu är den skarpa produkten här. Det rör sig om MSI GT72 Dominator som har blivit uppgraderad och förärats med ögonspårningsteknik från svenska Tobii. Nu undrar du kanske varför man ska ha ögonspårningsteknik i en speldator? Tja, vad sägs om sikta och skjuta med ögonen i specialversionen av Assassin’s Creed Syndicate? Stöd för Tobii kommer även att finnas i kommande Tom Clancy’s The Division, som för övrigt kommer att följa med när du köper en MSI GT72 Dominator.

Läs om fler prylnyheter från CES-mässan här.

MSI GT72 Dominator

Uppgraderbar allt-i-ett-dator

Allt-i-ett-datorer för gaming är något av en trend på årets mässa och en av de intressantare modellerna kommer från MSI. 27XT Gaming är en 27-tummare med alla komponenter i skärmen. Nackdelen med den här typen är att de brukar vara svåra att uppgradera, men det har man löst genom att sätta grafikkortet lättåtkomligt på datorns baksida. Datorn kommer att finnas tillgänglig med full hd-upplösning och i 4k.

MSI 27XT Gaming

MSI Vortex – tung prestanda på burk

Visst kan det vara läckert med speldatorer stora som labradorer, pyntade med blinkande lampor och neon. Men ibland blir det bara för mycket. Vill man å andra sidan ha en kompakt dator får man ofta snåla med prestandan. MSI Vortex går ner betydligt i storlek utan att kompromissa det minsta.

Annons

Den cylinderformade datorn påminner om en kantigare och inte lika stilren Mac Pro, och använder en liknande kylningsmetod. I och med att luften går in i botten och ut i toppen lyckas man få in fullstora komponenter, som dessutom går att byta ut, i den lilla kroppen.

När datorn lanseras senare i vår kommer den att gå loss på 20 000–30 000 kronor beroende på konfiguration.

MSI Vortex

Läs även: Tester av gaming-laptops
MSI GS30 – Ultrabook med spelprestanda
MSI GE62 – Pixelmonster
MSI GS60 – Bärbart kraftpaket
MSI GE72 – Din portabla spelkompis
Gigabyte P34W V3 – En ulv i fårakläder

Visa kommentarer / Kommentera nu
Grymma nyheter från MSI - MSI GT72 Dominator, Vortex och 27XT Gaming Teknik, Dator, Mobilt, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17