Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Microsoft Surface Pro 3

Tredje gången gillt för Microsoft

Microsofts surfplattehybrider har inte blivit den succé man hoppats på, men om det ska vända någon gång så är det nu. Med Surface Pro 3 vill de undvika kompromisser och istället vara bäst på allt, och budskapet är tydligt: Det här är surfplattan som på allvar ska ersätta din bärbara dator – och vice versa.

Jämför priser på Microsoft Surface Pro 3 (Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 GB SSD) här.

Skärmen har växt till 12 tum och fått högre upplösning samtidigt som plattan slimmats ner till en tjocklek på 9,1 millimeter. Vikten på 800 gram gör den märkbart lättare än den omedelbara konkurrenten Macbook Air.

För att Surface Pro 3 ska kännas mer som en riktig dator har man ökat stadigheten i det magnetfästa tangentbordet (säljs fortfarande separat) och gjort det möjligt att justera lutningen i fler steg. De tidigare modellerna kunde du inte ha i knät, men det ska tydligen gå nu. Även den medföljande Stylus-pennan uppges ha blivit bättre.

Annons
Microsoft-Surface-Pro-3_blue

Kylningen uppges ha blivit 30 procent mer effektiv än senast och när det kommer till prestandan finns det ingenting att klaga på. Instegsmodellen med Intel Core i3-processor och en ssd-disk på 64 gigabyte kommer att kosta 7615 kronor när Microsoft Surface Pro 3 når Sverige i augusti. Om du inte kan vänta tills dess finns den redan att köpa i det stora landet på andra sidan Atlanten.

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner
Visa kommentarer / Kommentera nu
Microsoft Surface Pro 3 - Tredje gången gillt för Microsoft Teknik, Mobilt, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17