Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

LG V10 till Sverige

Har avancerad kamera och dubbel skärm

Nu kommer LG V10 äntligen till Sverige och bland finesserna märks dubbla skärmar och en väldigt avancerad kamera.

LG G4 är visserligen stor även den. Men nu kan du snart köpa en ännu större LG-mobil, nämligen LG V10. Phableten, som först släpptes i Nordamerika och Sydkorea, är nu aktuell för Sverigelansering.

Läs även

LG G4 – Läcker kameramobil i toppklass.

Jämför priser på LG G4 här.

V10 är en bamsemodell med 5,7 tums skärm – plus en extraskärm på 2,1 tum. Extraskärmen är oberoende av huvudskärmen och fungerar i övrigt som på Samsung Galaxy Note Edge, det vill säga den kan visa notifieringar och extra ikoner. Till skillnad från LG G4 har V10 också fingeravtrycksläsare för snabb, säker inloggning.

Annons

LG V10 har ett lite annorlunda utförande jämfört med den lyxiga, läderklädda G4. Baksidan har en gummiartad yta som inte känns särskilt premium men å andra sidan ger bra grepp och, enligt LG, ska göra mobilen extra stöttålig. Under baksidan döljer sig ett utbytbart batteri och sd-kortplats, det senare väldigt bra om du ska filma mycket.

Digital Life testade LG V10 som hastigast under vår Sydkorea-resa i oktober. Vi blev särskilt imponerade över kameran, som har flera unika och avancerade finesser. Till exempel kan den skifta fokus manuellt under filmning, något ingen mobil hittills kunnat göra.

LG V10 släpps ”tidigt 2016” och kommer att kosta 6500 kronor.

lg v10 feature

Visa kommentarer / Kommentera nu
LG V10 till Sverige - Har avancerad kamera och dubbel skärm Teknik, Mobilt, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17