Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Köpguide: Audio Pro

Vilket högtalarsystem passar dig bäst?

Sedan 1979 har svenska Audio Pro jobbat för att erbjuda det bästa ljudet till det bästa priset. Med högtalare anpassade för den vanliga lyssnaren och det vanliga hemmet sopar de mattan med det mesta, och då har vi inte ens nämnt designen.

Allroom Air One

Allroom Air One

Allroom Air One är värstingen i fuskläder som håller igång festen till långt in på natten. Utrustad med Airplay är den riktad till dig som lever i Apple-världen, men användningsområdena är fler än så. Varför inte koppla tv:n till den optiska ingången och använda högtalaren som ljudlimpa? Under det löstagbara nätet sitter fyra högtalarelementen som drivs av varsin förstärkare. Ljudet är rent och snyggt med klar design och snärtig bas, och om du skulle vilja ha ännu mer tyngd går det att ansluta en extern subbas.

Läs recensionen
Addon T10

Addon T10

Den är minimalistisk och kompakt med en läcker design som får hakor att falla till marken. Ännu bättre är att den låter minst lika bra som den ser ut. Allroom Addon T10 är en aktiv högtalare som gör det bästa av din musik, oavsett om du kör trådlöst via bluetooth eller om du föredrar sladdar. På framsidan sitter ett ordentligt baselement på fem tum och två diskanter, och med sin sammanlagda uteffekt på 80 watt är det ett riktigt kraftpaket. Mycket ljud för pengarna utlovas, och det snygga läderhandtaget är pricken över i.

Läs recensionen
Addon  T12

Addon T12

Högtalardockor har sina fördelar, men om du vill ha ordentlig stereobild är det lösa högtalare som gäller och det är här Audio Pro Addon T12 kommer in i bilden. Det läckra högtalarparet gör sig lika bra på skrivbordet som i vardagsrummet och med inbyggd förstärkare och bluetooth-stöd kan det inte bli mycket enklare. Anslut den ena högtalaren till närmaste eluttag, koppla ihop de båda enheterna och luta dig tillbaka! Om du har dem på skrivbordet finns det en vanlig 3,5-millimeterisingång för datorn och om du vill använda dem som tv-högtalare finns det både optisk ingång och stöd för extern subbas. Klockrent!

Läs recensionen
Audio Pro Addon T9

Audio Pro Addon T9

Den nya modellen är lite mindre och lite billigare än sitt storasyskon Addon T10, men den är precis lika snygg och ljudet är fortfarande i toppklass. Den här gången har man struntat i fjärrkontrollen, vilket känns helt rätt när vi ändå använder smarttelefonen som ljudkälla. Ljudöverföringen sker via bluetooth med Aptx-codec för bästa möjliga ljud. En annan nyhet från tidigare modell är att man har gjort basen reglerbar i tre steg. På max-läget får du rejält med dunk, och om du skulle vilja ha ännu mer går det att ansluta en extern subbas. Mer ljud i en snyggare förpackning går knappast att få för pengarna.

Läs recensionen
Visa kommentarer / Kommentera nu
Köpguide: Audio Pro - Vilket högtalarsystem passar dig bäst? Teknik, Guider, Ljud & Bild
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17