Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

15 hårda paket!

Julklappstips

2012 lider mot sitt slut och du, din stackare, har jobbat/studerat hårt hela året. Varför inte passa på att unna dig en riktigt fet julklapp? Det tycker vi att du har förtjänat.

Årets julklapp är hörluren och här är våra tre hetaste tips

AKG K619

Välbyggd dj-lur med grym bas, snygg design och skön komfort. Pris: Ca 1 000 kr.

Nocs NS700 Phaser

De är gedigna, de är sköna och de låter bra. Pris: Ca 700 kr.

Bowers & Wilkins P3

Finsmakarljud i elegant förpackning från B&W. Pris: Ca 1 800 kr.
Köp på: hifiklubben.se

Annons

Mobiltelefoner

LG Nexus 4

Julens hetaste Androidmobil är tveklöst LG Nexus 4. Samarbetet mellan LG och Google visade sig vara lyckat och resultatet blev en blixtsnabb lur med grymt bra skärm. Pris: Ca 4 500 kr.
Köp på: katshing.se

Windows Phone 8X by HTC

Windows Phone 8X by HTC är den första luren som gör det nya operativsystemet rättvisa. Skärmen är bland de skarpaste vi sett, den dubbelkärniga processorn gör telefonen rapp och responsiv. Pris: Ca 4 500 kr.
Köp på: katshing.se

Apple Iphone 5

Det har redan börjat gå rykten om Iphone 5S, men än så länge går det fortfarande att rättfärdiga ett köp av Apples senaste modell. En Iphone är ju alltid en Iphone… Pris: Från 6 000 kr.
Köp på: katshing.se

Surfplattor

Google Nexus 7

När det kommer till budgetplattor är Nexus 7 vår absoluta favorit. Med bra byggkvalitet och bra prestanda kan den ge dyrare plattor en ordentlig fajt! Pris: Ca 2 000 kr.
Köp på: inet.se

Apple Ipad

Apples Ipad behöver ingen närmare presentation och fjärde generationens padda är bättre än någonsin. Med en supernabb A6X-processor och dubbelt så snabb grafik som föregående modell är den direkt oemotståndlig. Pris: Från 4 500 kronor.
Köp på: macoteket.se

Musik

Samsung DA-E750

Det räcker med att vidröra den blanka ytan för att kärlek ska uppstå. DA-E750 är lyxigast i prisklassen och med sin kombination av rörföstärkarteknik och digital förstärkning levererar den ett varmt ljud som får oss att smälta. Pris: Ca 6 000 kr.
Köp på: hembiobutiken.se

B&W A7

Den är stor, snygg och kan spela högt utav bara helvete. Att den dessutom låter riktigt bra gör den mer eller mindre till en nödvändighet under julgranen. Pris: Ca 7 000 kr.
Köp på: hifiklubben.se

Spotify-abonnemang

Presentkort är kanske inte den roligaste presenten, men när det är till någonting så kul som Spotify är den eventuella latheten försvarbar. Finns i valörerna 100, 300 och 600 kronor. Kan spenderas antingen på premium-abonnemang eller låtköp.
Köp på: spotify.se

Kameror

Canon EOS 7D

Har ett par år på nacken och saknar de senaste finesserna, men är fortfarande en av de bästa systemkamerorna för semi-proffs. Pris exkl objektiv: 10 000 kr.
Köp på: japanphoto.se

Sony Nex-5R

Lättanvänd och funktionsspäckad med hel- och halvmanuellt läge. Tar bilder med enastående kvalitet. Pris: ca 7.000 kr
Köp på: japanphoto.se

Panasonic Lumix GF3

Trots att den hunnit få en uppföljare är GF3 ett utmärkt val. Den är kompakt, har supersnabb autofokus och tar strålande bilder. Pris: 2 500 kr inkl pannkaksobjektiv.

Gaming

Nintendo Wii U

Nya stationära spelkonsoler är ingenting vi ser varje år, så passa på. Wii U kan göra allt som föregångaren kunde göra och oändligt mycket mer – i full-hd! Pris: Från 3 500 kr.
Köp på: game.se

Visa kommentarer / Kommentera nu
15 hårda paket! - Julklappstips Teknik, Guider
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17