Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Julklappstips från Ljudfokus

Snart är julen här med allt vad den innebär. Maten ska förberedas, granen ska kläs och presenterna ska inhandlas. Har du kört fast på den sistnämnda punkten gör du bäst i att spana in Ljudfokus välljudande julklappstips!

Dynavoice Charisma Around 5

Dynavoice Charisma Around 5

Dynavoice Charisma Around 5 är en snygg surroundhögtalare med snyggt surroundljud. Formen gör dem perfekta för den som har soffan placerad direkt mot bakväggen, och att varje högtalare är utrustad med hela fyra diskanter borgar för optimal rymdkänsla.

Rekommenderat pris: 1695 kronor/paret Läs recensionen Köp hos: Ljudfokus
Sonic Design SD-fötter

Sonic Design SD-fötter

Det finns inga genvägar till bra ljud. Eller? Med Sonic Design SD-fötter under högtalaren minskar du kabinettets rörelser, och ju mindre vibrationer desto mer ljud kan frigöra sig från högtalaren. Ett enkelt och billigt sätt att få renare klang, lägre distorsion och större ljudbild (för att inte tala om gladare grannar!)

Rekommenderat pris: 125 kr/paket Köp hos: Ljudfokus
Dynavoice Charisma Below 8

Dynavoice Charisma Below 8

Subwoofern brukar ofta vara den där otympliga klossen som står bredvid tv:n, men tung bas behöver inte alls betyda designmässig katastrof. Dynavoice Charisma Below 8 är snygg och slimmad med läcker yta i pianolack. Subwoofern, som även kan väggmonteras, passar såväl till hifi som hemmabio.

Rekommenderat pris: 1995 kronor Köp hos: Ljudfokus
Dynavoice Thunder T-12

Dynavoice Thunder T-12

Dynavoice Thunder T-12 är en riktigt rejäl och välljudande subwoofer som passar såväl den dedikerade hemmabion som till musikanläggningen. Med 12-tumselement och slutsteg på hela 650 watt utlovas tyngd så att det räcker och blir över. Snygg är den också.

Rekommenderat pris: 5490 kronor Köp hos: Ljudfokus
Dynavoice Challenger M-65 EX (v.4)

Dynavoice Challenger M-65 EX (v.4)

Den kritikerhyllade storsäljaren är tillbaka i en uppdaterad version. Ljudet är lika bra som alltid, men med rundade hörn och ny design på fronten är den snyggare än någonsin. Nu finns den även i vitt.

Rekommenderat pris: 3190 kronor/paret Köp hos: Ljudfokus
Dynavoice D-amp 2

Dynavoice D-amp 2

Världen är full av mindre högtalare som inte kräver monsterförstärkare för att låta bra. Dynavoioce D-amp 2 är en välljudande och smidig liten förstärkare som kan användas till köket, badrummet eller inbyggnadshögtalarna. Smidigt!

Rekommenderat pris: 995 kronor Köp hos: Ljudfokus
Yamaha RX-V773

Yamaha RX-V773

Testvinnande förstärkare till superpris! HDMI med 4K Pass Through, uppskalning till 4K och Airplay är bara några av finesserna som gör Yamaha RX-V773 till ett lika säkert kort under granen som under tv:n.

Rekommenderat pris: 3849 kronor Köp hos: Ljudfokus
Visa kommentarer / Kommentera nu
Julklappstips från Ljudfokus - Teknik, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17