Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

JBL Synchros Reflect BT

Sportiga hörlurar med grymt ljud

JBL satsar stenhårt på att leverera de allra bästa hörlurarna för sportiga aktiviteter. Med Synchros Reflect BT gör de i stort sett en klockren leverans.

JBL har under flera år förfinat och slipat på sina hörlurar för träning och Synchros Reflect BT är den senaste reinkarnationen i deras strävanden att skapa den perfekta träningshörluren. Reflect BT är en blinkning till alla som någon gång varit ute och sprungit i mörker och önskat sig ett reflexband, för precis ett sådant är installerat i de här snäckorna.

JBL-Synchros-Reflect-BT_green

Inte helt sladdlösa
Sportlurarna är inte helt sladdlösa då de två hörlurarna förenas av just en sladd. Men det förargliga sladdtrasslet är i stort sett eliminerat. Längden på sladdarna är justerbar och magneterna som driver hörlurarna gör att det går att sätta ihop snäckorna när man inte använder dem. Öronproppar i tre storlekar ingår, och de fyller upp hela örat och inte bara hörselgången.

Passformen är föredömlig. Hörlurarna känns lätta och smidiga. Det enda vi stör oss på är den lilla bräckliga luckan som sitter framför laddkontakten som går sönder redan efter en dag.

Annons
JBL-Synchros-Reflect-BT-_black

Trevlig ljudupplevelse
Ljudet är, som så ofta med JBL:s produkter, riktigt bra. Bas, mellanregister och diskant tar för sig på allvar. Kort och gott är det dynamik, liv och rymd i ljudet. Det är också enkelt att använda reglagen på själva hörluren.

Med tanke på den kompakta designen är vi nöjda med de drygt fyra timmarna musik som vi hinner lyssna på innan batteriet tar slut. En intressant funktion som JBL borde titta på i framtiden är en automatavstängning när hörlurarna inte är i rörelse (som när de ligger på ett skrivbord) för att spara batteri. Kanske kan man göra detta via en fiffig app i mobilen?

Överlag är JBL Synchros Reflect BT precis så bra för att vi ska vilja ta med dem som running-partner på alla framtida löprundor.

Nyckelfakta
 • Typ In-ear, sporthörlurar
 • Anslutning Bluetooth
 • Övrigt volymkontroll, svarsknapp, 3 olika örontoppar, förvaringspåse.
Dagens bästa priser på Pricerunner
 • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

JBL Synchros Reflect BT

JBL satsar stenhårt på att leverera de allra bästa hörlurarna för sportiga aktiviteter. Med Synchros Reflect BT gör de i stort sett en klockren leverans.


4
Vi diggar
 • Snygg design
 • Bra passform
 • Låg vikt
 • Fiffigt reflexband
 • “Sladdlösa”
Vi dissar
 • Medioker batteritid
 • Luckan till laddkontakten
Visa kommentarer / Kommentera nu
JBL Synchros Reflect BT - Sportiga hörlurar med grymt ljud
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17