Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Jabra Revo Wireless

Trådlös tyngd från Jabra

Med nfc-stöd, Dolby Digital Plus och beröringskänsligt reglage levererar Jabra Revo Wireless mycket av det mesta.

Förpackningen, med sina gummerade detaljer i gult och svart, gör ett väldigt bra jobb med att berätta vad bluetooth-hörlurarna Revo Wireless handlar om. Bygget är precis så stabilt och välgjort som vi önskar av en hörlur i 2000-kronorsklassen och det går inte att ta miste på Jabra-attityden. De halvslutna kåporna sitter utmärkt mot öronen och komforten är det inget fel på. Det enda sorgebarnet är den prassliga påsen som känns allt annat än exklusiv.

Jabra-Revo-Wireless-

Smidig anslutning
Att hörlurarna är utrustade med nfc innebär att du kan ansluta dem till din nfc-försedda telefon med en knapptryckning, men du kan också para ihop enheterna manuellt eller ansluta den läckert brandgula 3,5-millimeterssladden. Det inbyggda batteriet laddas med den medföljande usb-kabeln och räcker i upp till 12 timmar.

En nackdel med trådlösa hörlurar är att tillverkaren inte har någon sladd att fästa reglaget på. I fallet Jabra Revo Wireless har man löst problemet genom att göra den ena kåpans utsida beröringskänslig. Genom att svepa med fingret kan vi höja och sänka volymen, byta låt och svara i telefonen. Dessvärre fungerar det bara om hörlurarna är anslutna trådlöst, och även om man lär sig snabbt känns det inte helt intuitivt.

Jabra-Revo-Wireless-2

Användbar app
När det kommer till ljudet är det bara att konstatera att det är både kraftfullt och nyanserat oavsett om vi lyssnar trådat eller trådlöst, men ibland känns basen lite väl dominant. Ett sätt att råda bot på problemet är Jabras egen app, som ger oss både mediaspelare och ett knippe mer eller mindre användbara ljudinställningar.

Annons

Det råder inga tvivel om att Jabra Revo Wireless är en riktigt bra och mångsidig hörlur, men samtidigt kan man diskutera om de verkligen förtjänar sin höga prislapp.

Nyckelfakta
  • Trådlös teknik Bluetooth 3.0
  • Digital signalbehandling Ja
  • Batteritid Upp till 12 timmar
  • Passningstid Upp till 240 timmar
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Jabra Revo Wireless

Med nfc-stöd, Dolby Digital Plus och beröringskänsligt reglage levererar Jabra Revo Wireless mycket av det mesta.


4
Vi diggar
  • Gedigen konstruktion Bra ljud Nfc-stöd
Vi dissar
  • Aningen dyra Svåra reglage Ynklig påse
Visa kommentarer / Kommentera nu
Jabra Revo Wireless - Trådlös tyngd från Jabra
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17