Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Jabra Move Wireless

Sportigt och smart utan sladd

Hörluren Jabra Revo Wireless var en riktig höjdare, men det var kanske ingenting som hängde med ut på joggingturen. Nu följer företaget upp med en smidigare modell som uppmuntrar till rörelse.

Bluetooth-hörlurar är verkligen på modet, och tacka gudarna för det. Har man väl vant sig vid att lyssna trådlöst är det svårt att gå tillbaka, och när man – som i fallet Jabra Move Wireless – kan lyssna både med och utan sladd är vi såklart ännu nöjdare.

För att vara en trådlös hörlur har Jabra lagt sig på en prisnivå som lär tilltala de allra flesta. För drygt 900 kronor får en sportig och snygg lur med Bluetooth 4.0, åtta timmars batteritid och en standby-tid på hela 288 timmar.

Jabra_Move_wireless_blue_02

Utmärkt komfort
Så, vad är haken? Ingen alls visar det sig. Vi behöver nämligen inte lyssna länge för att konstatera att Jabra Move Wireless åtminstone spelar i samma liga som traditionella hörlurar i prisklassen – och när vi får den trådlösa tekniken på köpet är det bara att bocka och buga. Byggkvaliteten är alldeles utmärkt och komforten lika så. Hörluren känns både robust och flexibel med mjuka kuddar som sitter bra mot öronen utan att trycka för mycket.

Läs även: Jabra Revo Wireless – Trådlös tyngd från Jabra

Annons

Läs även: Läs vårt stort hörlurar test för att köpa bra hörlurar.

Jabra-Move-Wireless_red

Rent och klart ljud
Vi nämnde tidigare att ljudet var bra, och det är det. Basen är hyfsat tung och diskanten väldefinierad på ett sätt som skvallrar om att man har haft ”klarhet” som ledord. Visst får du bättre ljud om du lägger på några hundralappar, men med priset i åtanke är det klart godkänt.

Vårt enda riktiga minus är de svampiga volymknapparna på vänster hörlur. Det är svårt att känna om man har tryckt ner dem ordentligt, och ännu mindre om man har tryckt in dem länge för att förändra volymen eller kort för att byta låt. Men det är verkligen en petitess.

Nyckelfakta
  • Typ: On-ear
  • Trådlös teknik: Bluetooth 4.0
  • Batteritid: Upp till 8 timmar
  • Anslutning: 3,5 mm/usb
  • Vikt: 150 gram
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Jabra Move Wireless

Hörluren Jabra Revo Wireless var en riktig höjdare, men det var kanske ingenting som hängde med ut på joggingturen. Nu följer företaget upp med en smidigare modell som uppmuntrar till rörelse.


4
Vi diggar
  • Bra ljud
  • Priset
  • Utmärkt komfort
Vi dissar
  • Volymknapparna
Visa kommentarer / Kommentera nu
Jabra Move Wireless - Sportigt och smart utan sladd
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17