Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Ipad – Köpa eller inte köpa?

Kan du ersätta den bärbara datorn med en Ipad? Det beror på vilken typ av användare du är.

Modetjejen

Du kollar lite modebloggar, uppdaterar din Facebook-sida, chattar på MSN, lyssnar på musik och mailar. Du skulle utan problem klara dig med en Ipad.

JA

Studenten
Du har vissa likheter med modetjejen, fast du skriver även en del texter och letar information. Du vill ha något som är smidigt och som får plats i din skolväska. Du klarar dig med en Ipad, men behöver kanske köpa ett tillhörande tangentbord.

Annons

JA

Hobbyfotografen
Du tar en hel del bilder och lägger ner mycket tid på att organisera och redigera dina bilder. Det finns många program för att göra detta i Ipaden, men arbetar du vanligtvis i Lightroom blir det svårt att matcha.

NJA…

Den avancerade användaren
Du är programmerare, webbdesigner eller arbetar mycket med att redigera video. Ipaden kan fungera som ett komplement i ditt arbete, men definitivt inte som en ersättare.

NEJ

Senioren
Du använder datorn för att betala räkningar, läsa nyheter och se vad barnbarnen har för sig på Facebook. Du kanske även är intresserad av att läsa böcker och behöver ibland hitta ett recept snabbt i köket. En Ipad skulle passa dig bra.

JA

Läs vår recension av Ipad här

Visa kommentarer / Kommentera nu
Ipad – Köpa eller inte köpa? - Teknik, Feature, Mobilt
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17