Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Huawei P8

Design och prestanda i toppklass

Huawei P8 är en av de bästa mobiler du kan köpa just nu. Här är de främsta skälen till att den borde bli din nästa Androidmobil.

Design. P8 kostar fortfarande mindre än många konkurrenter, men ingen överträffar dess finish och känsla av lyx i handen. Den är en av de tunnaste mobilerna på marknaden och byggt helt i metall, med avfrästa kanter och en kamera som inte sticker ut på baksidan. Designen matchas också på insidan, av det sobra Emotion-gränssnittet.

Huawei-p8

Kameran. P8 har en ny ”WRGB”-sensor och tar riktigt skarpa bilder även i mörka miljöer. Den har också en del läckra kamerafunktioner, till exempel förinställda lägen för att få vatten att se trolskt och suddigt ut, eller ta spektakulära nattbilder.

Director Mode – en exempelfilm

huawei-p8-london huawei-p8-train-station huawei-p8-kungstradgarden

Flexibiliteten. Huawei P8 har som en av få mobiler dubbla simkort-platser. Du kan därmed ha ett privat sim och ett för jobbet, eller ett svenskt och ett utländskt. Självklart finns också plats för externt sd-kort om de inbyggda 32 gigabyten tar slut.

Annons

Läs Pricerunner Digital Lifes test av Huawei P8.


Resten av Huawei-familjen
Tre syskonprylar till P8

Huawei Mediapad X2

Mediapad X2
Mediapad X2 är en smidig surfplatta i mindre format. Full-hd-skärm på sju tum är precis lagom stort för resan. Plattan är tunn – bara sju millimeter – och har riktigt slimmade skärmkanter. Trots tunnheten ryms ett stort, långlivat batteri. Till skillnad från många andra plattor har Mediapad X2 också bra kameror, både bak och fram.


Huawei P8 Lite

huawei p8 lite

Vill du ha stor skärm och bra kamera, men till lågpris? Då är P8 Lite mobilen för dig. Den kostar under 3000 kronor men har 13 och 5 megapixels kameror och snabb åttakärnig processor – i ett slimmat och snyggt chassi. 4g ger snabb surf och med bubbla simkort-platser kan du ha två abonnemang i samma mobil – perfekt när du behöver ett för jobbet och ett privat.


Huawei Talkband B2

hauwei talkband b2

Talkband B2 är en av de snyggaste smartklockorna du kan köpa. Den smala, kantiga formen passar både kvinnor och män och läderarmbandet är både elegant och skönt mot huden. Både pulsmätare och stegräknare finns inbyggda. Med ett knapptryck tar du loss skärmdelen och förvandlar den till ett bluetooth-headset, en funktion Huawei är helt ensamma om.

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner
Visa kommentarer / Kommentera nu
Huawei P8 - Design och prestanda i toppklass Teknik, Guider
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17