Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Huawei Honor 7

Premiumkänsla till rimligt pris

Den har grym design, hög prestanda och många unika finesser. Honor 7 är en av de mest spännande mobiler du kan köpa i år.

Jämför priser på Huawei Honor 7 här.

Andas klass
Honor 7 har en lyxig design och riktigt gedigen känsla. Detaljkänslan är närvarande överallt, med ett chassi helt i metall och borstad finish med blankpolerade, frästa kanter. På vänster sida sitter en programmerbar snabbknapp som öppnar Google sök och strömknappen har en extra sträv yta för att vara lätt att hitta med fingret.

Den vackra baksidan kompletteras av en skarp 5,2-tumsskärm med full hd-upplösning. Ips-panelen ger riktigt bra färgåtergivning, även när du tittar från sidan. Tack vare att skärmkanterna är tunna blir Honor 7 smidigare i handen än andra mobiler med samma skärmstorlek.

Huawei-Honor-7_brun

Två fullutrustade kameror
Honor 7 är utrustad med två riktigt bra kameror. Baktill sitter en 20-megapixlare som tar skarpa bilder dag som kväll, och har flera användbara finesser. Till exempel hdr (high dynamic range) som ger jämn exponering även i motljus och stark sol. Eller funktionen Superkväll, som låter dig ha häftiga nattbilder med långa ljusspår.

Annons

För selfies finns en 8 megapixels kamera med inbyggd fotolampa för att ljusa upp ansiktet. Vill du bli ännu snyggare sitter försköningseffekter på ett reglage direkt på skärmen.

honor 7 for the brave

Muskler som räcker hela dagen
Honor 7 bygger på Huaweis senaste processor ur Kirin-familjen, med prestanda som räcker och blir över. Den backas upp av ett batteri med mycket stor kapacitet, för vad är prestanda värd om mobilen ändå är död? Självklart kan du bygga ut lagringen med externt sd-kort om du behöver.

Under kameralinsen sitter en fingeravtrycksläsare som är både snabb och exakt. Du slår på och låser upp mobilen genom att nudda den med fingertoppen, men det slutar inte där. Fingeravtrycksläsaren kan också användas som kamerautlösare och för att bläddra i bildgalleriet.

Det bästa med Honor 7

1. Byggkvalitet i världsklass: Metalllchassi, skarp skärm och genomtänkta detaljer.

2. Grymma kameror: 20 och 8 megapixel med inbyggda fotolampor.

3. Fingeravtrycksläsare: En av de bästa du kan köpa, både snabb och exakt, med fler finesser i rockärmen.

4. Batteriet: 3100 milliampere-timmar är betydligt mer än genomsnittet i klassen. Det innebär att du kan jobba hela dagen och komma hem sent – utan att mobilen dör.

5. Skarp skärm: Full hd och ips ger skarpa detaljer och bra färgåtergivning. Allt ser ut som det gör i verkligheten.

Läs även:
Test: Huawei P8 – Den första fullträffen
Huawei Mate S – Premiummobil med vassa kameror (sponsrad info)
Bäst i test: 6 Androidmobiler

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner
Visa kommentarer / Kommentera nu
Huawei Honor 7 - Premiumkänsla till rimligt pris Teknik, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17