Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Högupplöst i fickformat

Creative Vadå? Creatives lilla populära Vado HD Pocket Video Cam kommer nu med högupplöst inspelning (720p) och är dessutom den första fickvänliga videokameran med hdmi-anslutning.

Vadon är busenkel att använda. Med en enkel knapptryckning spelar du in och lika enkelt är det att spela upp dina videosnuttar på en teve. Vado HD är liten som en mobiltelefon, således är den lätt att bära med sig och vara redo för att fånga de där ögonblicksbilderna. Kameran är utrustad med en precisionslins för att ge en skarpare och finare bild.

Den inbyggda minnet på åtta Gigabyte räcker till två timmars inspelning i hd-kvalitet, vilket är lika länge som det uppladningsbara batteriet klarar. Fyller du minnet måste du alltså ladda om batteriet innan du kan se på ditt inspelade material. Tyvärr saknar Vadon också minneskortläsare, blir minnet fullt måste du överföra filmerna till en extern hårddisk. Överföringen går som en dans via Vadons usb-port.

Den uppskattade funktionen från första versionen är förstås kvar, en direkt uppladdningslänk till Youtube och Box.net. Bland uppgraderingarna hör att Vadon nu även kan ta stillbilder.

Vado HD lanseras i slutet av januari och får ett cirkakris på 2695 kronor.

Annons

Visa kommentarer / Kommentera nu
Högupplöst i fickformat - Teknik, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17