Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Helsvensk hörlursholmgång

A-Jays Four, Nocs NS200, WeSC Piccolo, och Marshall Minor

För några år sedan fanns det inte en enda riktigt bra svensk leverantör av hörlurar. Men på bara några år har det poppat upp fler svenska leverantörer av högkvalitativa hörlurar än svampar ur backen. I det här testet anordnar vi en riktigt holmgång mellan Jays, Nocs, WeSC och svensk-amerikanen Marshall som tillverkas av svenska Urbanears. Här är testet där bara en kan stå som slutlig vinnare.

Som honung i örat

A-Jays Four

Ibland blir vi förvånade när något är så in i den minsta detalj genomtänkt att det inte ges något som helst utrymme för besvikelse. A-jays Four är sinnebilden av precis detta, och enligt oss hörlurarnas svar på Audi.
[hr]

Hörlurarna som Apple borde skickat med (från början)

Nocs NS200

Det märks att den som designat Nocs NS200 gillar både Apples design och Brauns legendariska 60-talsdesigner Dieter Rams. Detta är lurarna Apple borde skickat med till Iphone.

[hr]

Annons

Ger dig den eftertraktade hörapparatslooken

Marshall Minor

När vi tänker Marshall Minor tänker vi på smutsigt, bullrigt och grötigt ljud i ett böljande hav av hårdrocksfrisyrer. Och hörlurarna lever verkligen upp till rock’n’roll-myten.

[hr]

Lätta lurar som har för mycket tyngd

WeSC Piccolo

WeSC påminner lite som hiphopparen P Diddy. Högljudda och till synes rätt fräcka. Tills man inser att det helt saknas djup. Trots det funkar de rätt bra.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Helsvensk hörlursholmgång - A-Jays Four, Nocs NS200, WeSC Piccolo, och Marshall Minor Teknik, Ljud & Bild, Tester
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17