Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

LG G Watch R

Feature: En snygg smartklocka för alla tillfällen

Nya G Watch R är LG:s bästa smartklocka hittills. Den ger dig alla de smarta funktionerna men i en snygg förpackning som funkar både på jobbet och fritiden. Behöver du tips på hur du får ut det mesta av den? Vi guidar dig genom en dag med G Watch R.

På morgonen

Vakna utvilad – kom i tid

LG-G-Watch-R-1

Jobbar du tidiga skiftet, eller är det sovmorgon? Det spelar ingen roll, sömnen är viktig. Med en app på G Watch R loggar du din sömnkurva. Med tiden kan du dra slutsatser och förbättra dina rutiner. Det är bra för hälsan och det gör dig mer produktiv.

Självklart kan du sova med din klocka. Trots att den har en stor, lättläst display är G Watch R lätt på handen. Läderbandet är skönt mot huden och du kan utan vidare ha den på dig dygnet runt.

Medan du äter frukost och dricker kaffe får du uppdateringar om trafiken direkt till din handled. Stopp på tåget? Kanske bäst att ta bussen idag. Android Wear bygger på grafiska ”kort” som gör den lätt att förstå och enkel att använda.

Annons

På jobbet eller i skolan

Få mer gjort med färre avbrott

lg g watch r take notes

Ibland får du bra idéer men vid fel tillfälle. Med en LG G Watch R kan du ta anteckningar eller spela in ljudsnuttar direkt där du står.

G Watch R tar emot både mail och meddelanden. Har du fått ett sms? Du kan tala in ett snabbt svar med klockan. Och du som trodde Swype var snabbt.

Ibland har du inte telefonen inom räckhåll. Ibland är det till och med oartigt att använda den. Med G Watch R med Android Wear kan du se vem som ringer, eller vad senaste mailet handlar om. Snabbt och diskret.

G Watch R är en snygg klocka men den skriker inte efter uppmärksamhet. Tack vare den helt runda displayen har LG kunnat ge den en klassiskt sportig design. Den funkar perfekt i löpspåret, men är neutral nog även till skjorta och slips.

Både armband och urtavla går att byta ut på G Watch R. Det finns gott om olika stilar. Varför inte köra en hemma och en ute? Eller byta efter humör?

På fritiden

Alltid med dig – i vått och torrt

lg_watch_WEAR-A-HAT-W110

Träna är kul – ibland i alla fall. Det blir både roligare och mer effektivt att träna med G Watch R. Den inbyggda pulsmätaren hjälper dig mäta din träning och dina framsteg. Du blir mer effektiv och mer motiverad att fortsätta träna.

G Watch R är till stor del byggd av metall, men trots det är den lätt. Den tål en del smällar och självklart är den vattentät. Oled-skärmen är skarp och lätt att avläsa, även utomhus.

Musik eller podcast – vad föredrar du på promenaden? Eller på gymmet? Spelar ingen roll, du låter mobilen ligga kvar i fickan och styr uppspelningen med din G Watch R.
LÄS VÅRT TEST AV LG G WATCH R HÄR

LG G Watch R har en skarp oled-skärm

01_WORLD-1st-FULL-CIRCLE-P-OLED-DISPLAY-W110

LG G Watch R – olika stilar

LG-G-Watch-R_colors

Visa kommentarer / Kommentera nu
LG G Watch R - Feature: En snygg smartklocka för alla tillfällen Teknik, Guider
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17