Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Guide: LG G Watch R

Din bästa träningspartner

Klättring, löpning, avkoppling – vad gillar du? Vi tog LG:s nya smartklocka G Watch R till Kalifornien och upptäckte att träning och skoj kan vara samma sak.

Det finns en smartklocka som gör dig bättre utan att vara i vägen. Med LG G Watch R får du en träningspartner som är snygg, bekväm och tål det mesta.

Läs även
GUIDE: LG G Watch R – En snygg smartklocka för alla tillfällen
Testat: LG G Watch R – Snyggast i stan

Här är fem sätt som G Watch R kan hjälpa dig träna

Ha koll på pulsen
Att hålla koll på pulsen är a och o inom träning. G Watch R har en inbyggd pulsmätare som hjälper dig få ut max av träningspassen. Under löprundan har du koll på din puls och kan öka eller sänka farten om det behövs. Peppas du av musik kan G Watch R fyllas med mp3:or och synkas till bluetooth-hörlurar. Du slipper både mobil och sladdar. Efter passet tar du fram mobilen och ser hur dina värden blivit bättre över tid.

spase-running-on-beach

Sluta gissa
G Watch R synkas med din Android-mobil. På så sätt får du tillgång till gps:en. Stoppa mobilen i bältet så kan du spela in hela ditt skidpass i spåret. Eller se exakt vilken hastighet du höll under olika delar av loppet. Var var du, hur långt körde du egentligen? Förut var träning fullt av gissningar och uppskattningar men idag – med G Watch R – har du full koll.

Annons
spase-sm-stairs

Vila bättre
Vila är lika viktigt som träning, om inte ännu viktigare. Du kommer varken må bra eller prestera om du inte sover ordentligt. G Watch R vet inte vad du drömmer, men den vet hur du sovit och ger dig informationen direkt i din fitness-app. Du känner själv om du är trött eller inte. Men logga din sömn så blir det lättare att förstå vad du kan förändra.

Tål stryk
Träningen är tuff ibland. Se till att du inte bryter något, men oroa dig inte för din G Watch R. Smartklockan har en robust design med stor, lättläslig skärm som alltid är på. Den är lätt att se även i rörelse. Självklart är den damm- och vattentät.

Steg för steg
Att röra på sig är viktigt, oavsett om du kallar det träning eller promenad. Stegräknaren i G Watch R hjälper dig hålla igång kroppen. Parad med till exempel Googles Fit-app visar den dig hur aktiv du är. Se ditt totala antal steg under en dag eller få en påminnelse när du suttit lite för länge.

spase-in-park

Läs även
GUIDE: LG G Watch R – En snygg smartklocka för alla tillfällen
Testat: LG G Watch R – Snyggast i stan

Visa kommentarer / Kommentera nu
Guide: LG G Watch R - Din bästa träningspartner Teknik, Guider
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17