Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Det bästa från Urbanears

Stilrena och prisvärda hörlurar och högtalare

Svenska Urbanears har stilrena multiroom-högtalare till hemmet, träningslurar med tvättbart tyg och fräcka hörlurar att bära på stan.

Trådlösa, stilrena och välljudande – Plattan 2 BT

Svenska Urbanears hörlur Plattan är en sann klassiker. Vid lanseringen 2009 visade den att bra ljud i allra högsta grad var förenligt med snygg design och att hörlurar kunde vara en modeaccessoar. Den senaste versionen av denna ikon heter Plattan 2 BT och den här gången är det trådlöst som gäller. Det vinnande formspråket och de spännande färgalternativen känns naturligtvis igen, och med bättre ljud än någonsin och makalösa 30 timmars batteritid är det en given succé. En klockren present som passar de allra flesta!

Läs Digital Lifes test av Plattan 2 Bluetooth här.

>>> Köp Urbanears Plattan 2 BT direkt från Urbanears

Mångsidiga multiroom-högtalare i modern retrodesign – Baggen och Stammen

När det kommer till ljud för hemmet är multiroom-högtalare den senaste trenden. Urbanears uppkopplade högtalare bjuder på stilren design och spännande färger som med lätthet får dem att smälta in i vilken modern inredning som helst. Med wifi, bluetooth, Chromecast, Spotify Connect och en helt vanlig 3,5-millimetersanslutning finns det gott om anslutningsmöjligheter och allt styrs med hjälp av mobilen.

Annons

Urbanears Baggen är störst i familjen med ett väl tilltaget baselement och uteffekt på 60 watt. Perfekt present för den som bor lite större och vill ha ett system att växa med.

Stammen är Baggens coola lillebrorsa, men även om den inte bjuder på samma tyngd som sitt syskon har den kraft nog att fylla ett helt rum med musik. De två diskanterna skapar tillsammans med basen en ren och snygg ljudbild som smeker hörselgångarna. Stammen finns i coola färgalternativ som ”dirty pink”, ”goldfish orange” och ”concrete grey”. Perfekt för studentlägenheten eller det mindre rummet.

Läs Digital Lifes test av Baggen och Stammen här.

>>> Köp Urbanears Baggen/Stammen direkt från Urbanears

Bekväma och trådlösa on-ears med fokus på träning – Hellas

Med rätt musik i lurarna kan vilket träningspass som helst förvandlas till ett nöje! Men det gäller att hörlurarna står pall för både svett son tuffa tag. De flesta träningshörlurar som säljs är av typen som du stoppar i örat, men om du istället vill bära dem på huvudet är Urbanears Hellas ett grymt val. Det här är en trådlös hörlur byggd helt och hållet med träning i åtanke. Den sitter bra på huvudet, kontrolleras med hjälp av beröringskänsliga ytor och är klädd i ett tyg som ventilerar bort värmen. Det coolaste av allt är att bågens klädsel och öronkuddarna kan plockas av och slängas in i tvättmaskinen efter passet!

>>> Köp Urbanears Hellas direkt från Urbanears

Färgglada och trasselfria in-ears – Sumpan

Urbanears är mest kända för sina on-ear-modeller, men för den som föredrar hörlurar som
sitter i örat finns Sumpan. Det här är en bekväm lur som håller sig på plats utan att sluta helt tätt, vilket kan vara bra om man rör sig i stan där man vill höra både bilar och andra fotgängare. Textilsladden ger minimalt med trassel och med hjälp av den behändiga kroken kan du fästa hörlurarna bakom nacken när du inte använder dem. Framförallt låter de bra!

>>> Köp Urbanears Sumpan direkt från Urbanears

Läs även: Urbanears Plattan – En svensk designikon
Med sin ikoniska hörlur Plattan visade svenska Urbanears att hörlurar inte bara ska låta bra – de ska vara snygga också. Åtta år, 70 färgalternativ och tre miljoner sålda exemplar senare har de fortfarande inte gått ur tiden. [Vidare till artikeln…]

Visa kommentarer / Kommentera nu
Det bästa från Urbanears - Stilrena och prisvärda hörlurar och högtalare Teknik, Ljud & Bild
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17