Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Den ultimata kompakten?

4 saker vi älskar med Panasonic Lumix TZ60

Den är liten, snygg och fullpackad med finesser. Ett kompakt kraftpaket som du lätt bär med dig i fickan eller i väskan.

1. Kompakt och smidig

Den är liten, snygg och fullpackad med finesser. Ett kompakt kraftpaket som du lätt bär med dig i fickan eller i väskan. Dessutom behöver du inte tänka på bökiga objektivbyten och ett stort plus för att du kan ladda kameran direkt via usb!

2. Fota som ett proffs

TZ60 tar helt enkelt fantastiska foton. Fotar du i raw är det lätt att glömma att det är en kompaktkamera vi har att göra med. Njut av enkelheten och styrkan som det automatiska läget erbjuder eller dra nytta av de manuella inställningarna. Snabb autofokus, panoramafunktion, hdr och fotofilter ingår på köpet!

panasonic-tz60-lifestyle-1200-801

3. Filma som ett proffs!

Vi har filmat med många kompaktkameror men det är få som levererar full-hd med den här kvaliteten. Och ännu färre klarar av 100 bildrutor i sekunden i hd-kvalitet. Vi klarar till och med att filma i fullt inzoomat läge (30x) med godkänt resultat!

Annons

4. Dela med dig via mobilen

Med kameran ansluten till telefonen är det inte bara smidigt att ta snygga selfies med fjärrstyrning, du delar enkelt med dig av dina bilder på sociala medier. Och för oss som vill ha full koll på var bilderna tagits är geotaggningen med hjälp av den inbyggda gps:en ovärderlig.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Den ultimata kompakten? - 4 saker vi älskar med Panasonic Lumix TZ60 Teknik, Foto & Video, Guider
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17