Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

De bästa mobilerna

Vi har testat och betygsatt de bästa mobilerna.

LG Nexus 4

LG Nexus 4 – Förtrollande bra

De flesta filmer som följer upp en storsuccé brukar tappa i kvalitet i takt med att uppföljarna blir fler. Ta Hajen, The Fast and the Furious och Die Hard. I mobilvärlden är det precis tvärtom. Nexus 4 är mobiltelefonernas svar på filmvärldens undantag – Harry Potter del fyra. Budgeten växte, allt blev mer storslaget och detaljkänslan ökade markant.

Samsung Galaxy SIII

Samsung Galaxy SIII – Ny kung på tronen

Galaxy SII blev en stor succé och nu är Samsung tillbaka med uppföljaren – och det har hänt en hel del. Galaxy SIII är större, snyggare, snabbare, tunnare och smartare.

iphone5

Iphone 5 – En välpolerad dyrgrip

Apple har byggt upp Iphone 5 helt från grunden. Resultatet är den mest fulländande telefonen hittills

HTC One S

HTC One S – Ännu en fullträff

HTC:s nya serie One består av tre mobiler: flaggskeppet One X, budgetmodellen One V och mellanmodellen One S som lockar med utmärkt design och en kamera i toppklass.

Annons
HTC One X

HTC One X – Årets mobil?

HTC har precis lanserat One X – flaggskeppet i deras nya serie One som består av tre modeller. Har vi kanske sett årets mobil redan nu?

Nokia-Lumia-820-jpgNokia Lumia 820 – Prisvärd finsk kompromiss

Lumia 820 är Nokias nya budgetmodell med Windows Phone 8 som just nu lanseras i skuggan av flaggskeppet Lumia 920. Med snarlik hårdvara och ett smidigare chassi finns det mycket som talar för lillebror. Men en miss går inte att bortse från.

lgl9LG Optimus L9 – Prisvärd smarttelefon

I L-serien hittar vi LG:s mobiler som bjuder på design till ett attraktivt pris. Det senaste tillskottet L9 är tveklöst den bästa i serien hittills och den visar att en stor skärm inte behöver kosta skjortan.

Visa kommentarer / Kommentera nu
De bästa mobilerna - Teknik, Bäst i test, Mobilt, Tester
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17