Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
5

Bäst i instegsklassen?


Epson EH-TW3500

Epson EH-TW3500Vi hade nöjet att testa instegsmodellen i Epsons nya full-hd-projektorserie under julledigheten. Den är baserad på 3lcd-tekniken och bjuder på en för klassen otroligt ljusstark bild.

Neutral design

Den vinner nog inga designpriser för utseendet med sin relativt neutrala och stela design, men det är nog inte meningen heller. Chassit är vitt vilket kan passa de med vita tak väl. Den är klart större än de behändiga dlp-projektorerna vi testat tidigare, men utan att kännas alltför klumpig. Fjärrkontrollen som förvisso är funktionell och bra är en av de minst tilltalande jag sett på länge, med en design som ser ut att vara hämtad direkt från 80-talet.

Ordentliga resurser

Direkt efter uppackning och en snabbinstallation var det uppenbart att det finns stora ljusresurser här. Men trots det hålls färgmättnaden på topp, med naturliga hudtoner och god svärta. Detta gör den till ett utmärkt val även om man har ett hembiorum som är något ljusare än en grotta. 

Ljudnivån håller en tyst och behaglig nivå (22 decibel enligt specifikationen), och den dynamiska irisens ljud var inget vi störde oss på.

Flexibel installation

Med vertikal och horisontell optisk linsförflyttning ges goda möjligheter till en praktisk placering i de flesta rum. Linsen har 2,1:1 zoom vilket gör att du kan få en 100-tum stor bild på endast tre meters avstånd. Menysystemet är enkelt och här finns gott om inställningsmöjligheter. Dessutom får du hela 10 olika inställningsprofiler.

Prisvärd topprestanda

Epson EH-TW3500 levererar en mycket imponerande bild och ljusstyrka för priset som få konkurrenter kan matcha. Med lampans specificerade livslängd på hela 4000 timmar är den dessutom bra lämpad till sport- eller spelfantasten som förmodligen avverkar dessa timmar under en kortare tidsperiod än filmkännaren.

Annons

Specifikationer
  • Projektortyp 3LCD
  • Upplösning 1920 x 1080 pixlar 16:9
  • Färgdjup 10 bitar per kanal
  • Ljusstyrka 1800 ansi lumen
  • Lamptimmar 4 000
  • Anslutningar 2 x hdmi 1.3a, komposit, komponent s-video, d-sub(vga), rs-232c
  • Vikt 7,3 kg
Köp på

Bäst i instegsklassen?


Epson EH-TW3500Vi hade nöjet att testa instegsmodellen i Epsons nya full-hd-projektorserie under julledigheten. Den är baserad på 3lcd-tekniken och bjuder på en för klassen otroligt ljusstark bild.


5
Vi diggar
  • Ljusstark Bra svärta Bra färgtoner Tyst drift Flexibel Prisvärd
Vi dissar
  • Ful fjärrkontroll
Visa kommentarer / Kommentera nu
Bäst i instegsklassen?
 - Epson EH-TW3500
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17