Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
5

Aiaiai TMA-1

Nästintill perfektion

Danska Aiaiai har satt sig själva på dj-kartan med ett par hörlurar i världsklass.

I mer eller mindre tio år har Sennheiser HD-25 varit den okrönta konungen av dj-lurar. Få har kunnat mäta sig med mästaren, men då och då kommer en uppstickare som visar att de på allvar kan ta upp kampen med den bästa.

tma-1_snea

TMA-1 från danska Aiaiai är en av dem och hörluren har snabbt blivit populär bland många världs-dj:s. Förutom att det kanske är de snyggaste dj-lurarna på marknaden idag så har de även alla viktiga egenskaper som måste vara en självklarhet för en aktiv dj – de är sköna, de sitter bra på huvudet under långa perioder, de sluter riktigt bra och de tål mycket stryk. Möjligtvis hade jag önskat lite mer flexibilitet i kåporna.

aiaiaitma1_fram

Ljudet är sylvasst – det är klart och krispigt genom hela registret. Kanske är det lite för välbalanserat till och med – jag hade önskat lite mer kräm i de lägre registren. I dj-bås med dålig medhörning eller dåliga monitorer är det lätt hänt att man blir lite för generös med basen och överkompenserar, vilket är något bör man ha i åtanke. I övrigt är det svårt att hitta saker att gnälla på.

Hörlurarna levereras med en snygg väska, ett par ersättningskuddar och en tjock och slittålig spiralsladd som ger dig utrymme att röra dig fritt i dj-båset.

Annons

Läs även: AKG K619 – Klassiker i ny tappning

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Aiaiai TMA-1

Danska Aiaiai har satt sig själva på dj-kartan med ett par hörlurar i världsklass.


5
Vi diggar
  • Välbyggda
  • Snygga
  • Bra ljud
Vi dissar
  • Möjligtvis något för klen bas
Visa kommentarer / Kommentera nu
Aiaiai TMA-1 - Nästintill perfektion
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17