Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

5 julklappstips från Epson

Skriv ut dina julminnen – eller varför inte projicera på väggen?

Julen är en magisk tid som bäst upplevs i goda vänners lag. Vad passar bättre när mörkret och snön faller än en härlig film på projektorduken? När julen är över skriver vi naturligtvis ut våra käraste minnen och skickar dem till släkt och vänner.

Epson EcoTank ET-2550 – Med bläck som räcker i åratal

Plötsligt händer det. Utskrifterna börjar se allt blekare ut och till slut är det bara att acceptera fakta – det är dags att byta bläckpatron, igen! Epsons 3-i-1-bläckstråleskrivare EcoTank ET-2550 använder sig visserligen av bläck, men med stora påfyllningsbara behållare istället för bläckpatroner klarar du dig betydligt längre utan att behöva ägna bläcket en tanke. Den medföljande bläckflaskan räcker för upp till 4500 sidor i svartvitt och 7500 sidor i färg vilket gör det både enklare och billigare att skriva ut.

>>> Köp via Pricerunner.

epson-ecotank-et-2550

Epson Expression Premium XP-645 – För livfulla foton och kristallklar text

Epson XP-645 är skrivaren som klarar av det mesta. Förutom att scanna och kopiera kan du till exempel skriva ut från minneskort eller direkt från mobilen. Den nya pigmenterade bläckuppsättningen ger fantastiska foton och tydlig text. Äntligen kan du skriva ut ditt fotoalbum i hemma och få kontroll över din bilddatabas i telefon och kamera igen. Eftersom skrivaren använder sig av fem separata färgpatroner behöver du bara byta ut den färg som faktiskt har tagit slut, vilket ger billigare utskrifter i längden.

>>> Köp via Pricerunner.

Annons
epson-xp-645

Epson Expression Photo XP-760 – Fantastiska fotoutskrifter

Epson Photo XP-760 är skrivaren för dig som inte vill kompromissa med kvaliteten. Utrustad med 6-färgsbläck ger den fantastisk utskriftskvalitet. Eftersom Claria Photo HD-bläcket håller i 300 år i ett fotoalbum behöver du inte oroa dig för att dina minnen kommer att blekna med tiden. Skrivaren har även ett fack för tjockare fotopapper. En skrivare för dig som vill ha den perfekta forkvalitén.

>>> Köp via Pricerunner.

epson-photo-xp-760

Epson TW5300 – Bra bild till ett överkomligt pris

En egen liten biograf i hemmet behöver inte kosta skjortan. Epson TW5300 ger dig stor och fin bild utan krångel till ett överkomligt pris. Med full-hd-upplösning och hög ljusstyrka ger den en levande och kontrastrik bild på upp till 300 tum. Och du behöver inte oroa dig för att lampan ska slockna än på ett tag. Lampans långa brinntid gör nämligen att du kan se en film om dagen i 11 år innan du behöver byta ut den. Förr samlades vi runt diabilderna – i jul visar vi semesterbilderna på väggen!

Läs Digital Lifes test här.
>>> Köp via Pricerunner.

epson-tw5300

Epson TW6700 – För magiska filmupplevelser

TW6700 är en projektor för dig som vill ha det bästa, utan att behöva betala allt för mycket pengar. 3LCD-teknik och full hd-upplösning ger fantastisk skärpa och bildkvalitet oavsett om du ser på film eller spelar tv-spel. Vidvinkel lens shift, optisk zoom och vertikal samt horisontell keystone-korrigering gör den föredömligt enkel att installera. Med sin höga ljusstyrka är den användbar även i ljusare rum. För dig som vill ha en stor bild där det passar just dig.

>>> Köp via Pricerunner.

epson-tw6700

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner
Visa kommentarer / Kommentera nu
5 julklappstips från Epson - Skriv ut dina julminnen – eller varför inte projicera på väggen? Teknik, Feature, Ljud & Bild
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17