Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Test: De 5 bästa Androidtelefonerna just nu

Läs våra recensioner innan du bestämmer dig

Du vet att din nya telefon ska vara en Android, men du vet inte vilken som är bäst för dig. Kasta då ett öga på våra kärnfulla recensioner som hjälper dig ta ett välgrundat beslut.

HTC One
Årets bästa Androidtelefon?
”När jag var liten pojke brukade jag roa mig med att promenera runt på stranden och leta efter släta, vackra stenar som låg fint i handen. HTC One är som en sådan sten. När man tar upp den är den omedelbara reaktionen att man vill ta med den hem.”
HTC-One_2

LG Nexus 4
Förtrollande bra
”De flesta filmer som följer upp en storsuccé brukar tappa i kvalitet i takt med att uppföljarna blir fler. Ta Hajen, The Fast and the Furious och Die Hard. I mobilvärlden är det precis tvärtom. Nexus 4 är mobiltelefonernas svar på filmvärldens undantag – Harry Potter del fyra. Budgeten växte, allt blev mer storslaget och detaljkänslan ökade markant.”
lg-nexus-4_2

LG Optimus G
Värstinglur till fyndpris
”Med prestandakomponenter under huven och en aggressiv prissättning ska LG Optimus G få konkurrenterna att darra av skräck. Frågan är om alla pusselbitar är på plats för att lyckas?”
lg-optimus-g

 
Samsung Galaxy S4
Stålman eller Clark Kent?
”Samsungs Galaxy-serie har under flera år varit det naturliga valet om man inte gillar Ios och Iphone. Men är Galaxy S4 tillräckligt bra för att man ska byta ut sin S3:a? Och framför allt, är den bättre än konkurrenterna LG Nexus 4 och HTC One?”
Samsung-Galaxy-S4_4

Annons

 
Sony Xperia Z
Vattentåligt styrkebesked
”Sonys nya flaggskeppstelefon har allt du kan förvänta dig i premiumklassen. Men ingen annan telefon tål vatten och stryk som Xperia Z.”

Sony-Xperia-Z-_1

Visa kommentarer / Kommentera nu
Test: De 5 bästa Androidtelefonerna just nu - Läs våra recensioner innan du bestämmer dig Teknik, Bäst i test, Mobilt, Tester
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17