Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Din digitala trädgård

Viva Piñata: Trouble in Paradise

Hur gröna fingrar har du? Viva Piñata är tillbaka ännu en gång till Xbox 360. Trouble in paradise bjuder på nya arter, prylar och trädgårdar att utforska.

Jag har aldrig haft mycket till gröna fingrar, men att agera virtuell trädgårdsmästare åt de små pappersdjuren inger en så varm känsla i bröstkorgen att man drar sig för att stänga av fastän klockan tickar framåt småtimmarna.

Känn dig som hemma
Efter den obligatoriska introduktionen av spelmekaniken är det bara att sätta igång och du som redan spelat Viva Piñata kommer känna igen dig direkt.

Några nya funktioner har tillkommit, såsom möjligheten att skapa både sand och snö i sin trädgård, för att locka till sig några av de nya piñatorna. Efter bara någon timme in i spelet har jag redan fått upp några piñatahus och trädgården är full av både godisfyllda pappersdjur och olika växter. ”Little piece of heaven” som min trädgård heter börjar göra skäl för sitt namn.

Mer av allt
Två spelare kan nu samsas på samma konsol och upp till fyra kan spela över Xbox Live. Men multiplayer-läget känns aningen begränsat och spelet är som bäst när man är en spelare.

Annons

Trouble in paradise bjuder även på uppåt trettio nya arter att bekanta sig med, tillsammans med dem vi redan sett sedan tidigare. Den här gången kan du bege dig till två nya trädgårdar, den ena med ökenlandskap och den andra med något kyligare klimat. Tråkigt nog kan man inte bygga i dessa trädgårdar utan de används enbart för att jaga och sätta upp fällor för de intet ont anande piñatorna som lever där.

Bäst av två världar
Allt som allt är jag riktigt nöjd med Trouble in paradise, det är ett lätt spel att sätta sig in i men det tar en lång stund att bemästra. Att jag sitter i timtal och svärmar piñator, bygger hus och vattnar blommor, trots den tid jag lagt ner på ettan, säger en del om hur kul och beroendeframkallande Trouble in paradise är. Om du vill ha ett spel att mysa till nu när det börjar bli kallt, ja då är det här spelet ett riktigt gott val.

Din digitala trädgård

Hur gröna fingrar har du? Viva Piñata är tillbaka ännu en gång till Xbox 360. Trouble in paradise bjuder på nya arter, prylar och trädgårdar att utforska.


4
Vi diggar
  • Håller länge
  • bättre än föregångaren
Vi dissar
  • De två nya trädgårdarna går enbart att jaga i
  • flerspelarläget kunde ha varit bättre
Visa kommentarer / Kommentera nu
Din digitala trädgård - Viva Piñata: Trouble in Paradise
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17