Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Herre på MMA-täppan

UFC Undisputed 3

Yuke’s valde att ta ett extra år på sig för att utveckla sin tredje UFC-titel. Resultatet blev det bästa spelet i serien.

Att göra ett modernt spel på världens snabbast växande sport har visat sig vara svårt. De tidigare UFC-spelen hade visserligen en imponerande lista med välkända slagskämpar men de kändes ofta väldigt stela under matcherna. Med UFC Undisputed 3 har man ha tagit ett steg i rätt riktning med hjälp av ett bättre flyt, nya rörelser och fler viktklasser.

Välkommen till Pride

Utöver ett klassiskt karriärläge kan du delta i olika title modes och turneringar, där du i ett mer arkadbetonat upplägg går matcher för att till slut knipa eller försvara ett mästerskapsbälte. De 150 slagskämparna är fördelade på åtta viktklasser varav de två lättare klasserna fjädervikt och bantamvikt är nytillskott i serien.

Den stora nyheten är möjligheten att slåss i Pride, en numera nedlagd MMA-organisation i Japan. Man slåss i en klassisk boxningsring och till skillnad från UFC:s regler är både sparkar och knän mot en liggande motståndares huvud tillåtna, något som öppnar för nya och brutalare avslut i matcherna. Allt som allt känns de nya reglerna, omgivningarna och de medföljande kommentatorerna som en frisk fläkt för serien.

En värdig uppföljare

UFC Undisputed 3 är i grunden ett bättre spel än sina föregångare trots att rörelserna vid speciellt de stående partierna fortfarande kan kännas sega och styltiga. Men karriärläget bjuder på många timmars speltid och i takt med att du som spelare utvecklas öppnar spelet upp sig bit för bit i form av nya rörelser och utmaningar. En värdig och underhållande uppföljare i en spelserie som blir bättre för varje del.

Annons

Herre på MMA-täppan

Yuke’s valde att ta ett extra år på sig för att utveckla sin tredje UFC-titel. Resultatet blev det bästa spelet i serien.


4
Vi diggar
  • Bra tempo i matcherna
  • Pride-läget är underhållande
Vi dissar
  • Laddningstiderna
  • Stundtals stelt
Visa kommentarer / Kommentera nu
Herre på MMA-täppan - UFC Undisputed 3
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17