Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Spelveckan som gick

Spelnyheter vecka 18

Ännu en spännande vecka har passerat i spelvärlden. Här är de hetaste nyheterna från veckan som gick.

Vi fick se mer av Batman: Arkham Origins
Warner Bros Interactive släppte under veckan ett helt gäng med nya bilder från deras kommande stortitel Batman: Arkham Origins. Eftersom vi kommer att få spela som en betydligt yngre läderlapp den här gången har man valt att slopa röstskådisen Kevin Conroy som i de två tidigare spelen gestaltat Batman. Vem som tar över den svarta manteln är dock ännu oklart. Samtliga bilder kan du kolla in här.

batmanarkhamorigin

Call of Duty: Ghosts bekräftades
Den 5 november är det dags för nästa del i Call of Duty-serien och den här gången är undertiteln Ghosts. Spelet släpps till Playstation 3 och 4, Xbox 360, Wii U, Pc samt till nästa Xbox och utvecklas som vanligt av Infinity Ward. Mycket mer än så vet vi ännu inte, men under det kommande Xbox-eventet den 21 maj så kommer man att berätta mer. Missa inte det!

Tre huvudpersoner presenterades
Uppbyggnaden inför Grand Theft Auto V blir bara större och större. Nu senast släppte utvecklarna Rockstar tre nya trailers till spelet, en för varje huvudkaraktär. Den första, Michaels, kan du beskåda här nedan, de andra två hittar du här.

Capcom visade en film
Capcom har offentliggjort en ny film från Lost Planet 3. Spelet kommer att släppas den 30 augusti och i filmen får vi ta del av olika delar av kampanjen, som undersökandet av en isgrotta och en vandring över ett monsterfyllt snöfält. Lost Planet 3 utspelar sig innan de tidigare spelen och tar oss därmed tillbaka till snölandskapen från det första spelet istället för de regnskogsliknande miljöerna från uppföljaren.

Annons

Trailer till Metro: Last Light släpptes
Med ungefär två veckor kvar till release har nya utgivarna Deep Silver (som köpte upp rättigheterna till Metro: Last Light när THQ konkade) släppt en ny trailer till spelet. I videon får vi följa med på en actionfylld resa genom Moskvas tunnelbanesystem och de postapokalyptiska och monsterfyllda ruinerna som kvarstår av den storslagna staden ovan. Metro: Last Light släpps den 17 maj och recensionen kommer du självklart att hitta här på Digital Life!

Visa kommentarer / Kommentera nu
Spelveckan som gick - Spelnyheter vecka 18 Spel, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17