Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Spelveckan som gick

Spelnyheter vecka 20

Ännu en spännande vecka har passerat i spelvärlden. Här är de hetaste nyheterna från veckan som gick.

Sony visade upp Gran Turismo 6
Gran Turismo-titeln har sedan årtionden tillbaka borgat för god kvalitet och snyggt renderade bilar. I veckan avslöjade Sony och Polyphony Digital att en sjätte del är under utveckling till Playstation 3 och här en den första trailern:

Xbox-eventet kom ännu närmare
På tisdag smäller det. Efter att ha sett vad Sony har att erbjuda med Playstation 4 är vi omåttligt nyfikna på vad Microsoft har i rockärmen. Dagen är alltså tisdagen den 21 maj och eventet kan du se här.

Xbox_logo1

Electronic Arts dissade Wii U
Visst, i framtiden kan vi glädja oss åt nya spel med Mario och Zelda i titeln, men tredjepartsstödet för Wii U ser sämre ut för varje dag som går. I veckan berättade EA:s talesperson Jeff Brown för spellsajten Kotaku att företaget för närvarande inte har en enda titel på gång till konsolen. EA ger bland annat ut The Sims och Battlefield. EA

Annons

…och slutade med onlinepass
Så kallade onlinepass, som tvingar dig att slå in en sifferkod för att få tillgång till online-material, har länge varit ett irritationsmoment som gjort begagnatmarknaden lite mindre intressant. Värst har Electronic Arts varit, men i veckan gick de ut med att de kommer att slopa den bespottade modellen. Äntligen, säger vi. onlinepass

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure utannonserades
Scribblenauts, spelet där du skapar föremål och löser kluriga utmaningar genom att skriva passande adjektiv och substantiv, har en trogen skara av stora och små fans. I veckan utannonserades en ny del i serien, och den här gången har man fokuserat på DC Comics bestånd av superhjältar och superskurkar. Spelet ska släppas till Wii U och Nintendo 3DS.

Vi fick veta mer om Diablo 3 till Playstation 4
I samband med att Playstation 4 visades upp passade man även på att utannonsera Diablo 3 till konsolen. Nu har Sony släppt en liten film där initierade personer pratar gott om portningen. Tydligen ska den vara någonting i hästväg.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Spelveckan som gick - Spelnyheter vecka 20 Spel, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17