Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Spelveckan som gick

Spelnyheter vecka 17

Ännu en spännande vecka har passerat i spelvärlden. Här är de hetaste nyheterna från veckan som gick.

Beyond: Two Souls var högaktuellt
Heavy Rain-mannen David Cages nya spel Beyond: Two Souls ser minst sagt intressant ut och i helgen får vi veta mer. Klockan 01:00 på natten mellan lördag och söndag kommer David Cage, Ellen Page och andra inblandade att berätta om spelet och visa upp en ny trailer. Platsen är Tribeca Film Festival i New York, men om du inte hinner ordna flybiljett kommer eventet att strömmas i rutan här nedanför.


Live broadcast by Ustream

Xbox-utannonseringen fick datum
Utannonseringar av utannonseringar blir allt vanligare i spelvärlden. I veckan gick Microsoft ut med den trevliga nyheten att den efterlängtade uppföljaren till Xbox 360 kommer att visas upp den 21 maj. Eventet äger rum hos Microsoft i Redmond, men som tur är kommer spektaklet att strömmas via xbox.com och Xbox Live. Gissa om vi kommer att sitta bänkade!

xbox

Annons

Sony berättade om Dual Shock 4
De karaktäristiska Dual Shock-kontrollerna har hängt med ett tag och när Playstation 4 dyker upp senare i år är den tillbaka i ett nytt utförande. I veckan la Sony upp en videosnutt där insatta personer talar gott om sina egna briljanta idéer.

Wii U blev snabbare
Wii U är överlag en trevlig spelkonsol men den har sina skavanker. Inte minst har vi irriterat oss på de sinnessjukt slöa menyerna som gett oss otaliga stunder av vidrig hissmusikstortyr. Nintendo var dock snabba med att utlova en mjukvaruuppdatering och nu är den äntligen här. Det går fortfarande ordentligt långsamt att återgå till menyn, men som du kan se i videon nedan är det ett steg i rätt riktning.

I helgen kan vi även se fram emot Wii U-versionen av den virtuella nostalgibutiken Virtual Console.

Michelangelo visade upp sig
Med en ny film under produktion är 90-talsfenomenet Turtles på väg tillbaka och redan i sommar får vi ett nytt spel med de pizzaätande ninjasköldpaddorna. Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows släpps till Playstation Network och Xbox Live, och såhär ser den senaste trailern ut:

Visa kommentarer / Kommentera nu
Spelveckan som gick - Spelnyheter vecka 17 Spel, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17