Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Spelveckan som gick

Spelnyheter vecka 9

Ännu en spännande vecka har passerat i spelvärlden. Här är de hetaste nyheterna från veckan som gick.

 Wii Mini fick Sverige-datum
För en tid sedan dök det upp bilder på en miniversion av Nintendo Wii på nätet, men eftersom vi tog för givet att den ändå inte skulle nå Sverige bemötte vi den med en axelryckning. När vi fick veta att den landar på Svenska butikshyllor redan den 15 mars blev det ändring på den saken. Nackdelen med miniversionen är att den saknar bakåtkompatibilitet med Gamecube-spel och att den inte kan kopplas upp mot internet.

Nintendo Wii har som bekant ett gäng toppspel, så om du har missat dem (och inte vill investera i efterföljaren Wii U) kan det vara läge att slå till. För en tusenlapp är den din.

wii_mini

Xbox 720-rykten florerade
Förra veckan utannonserades Playstation 4 och nu är det upp till Microsoft att kontra. Enligt de senaste ryktena kommer de att visa upp sin nya spelkonsol på ett event den 26 april. Hur mycket sanning det ligger i ryktet vet vi inte, men visst låter det rimligt? xbox720

Remember Me fick släppdatum
Remember Me ser onekligen ut att bli någonting alldeles speciellt och nu är det äntligen på gång. Spelet släpps till Xbox 360, Playstation 3 och Windows den 7 juni.

Annons

I samband med beskedet passade man på att prångla ut en sprillans ny trailer på nätet.

Watch Dogs blev ännu mer next-gen
Att Watch Dogs, som visades upp på fjolårets E3-mässa i första hand var tänkt för den kommande konsolgenerationen hade vi kanske räknat ut (det var vansinnigt snyggt), och nu har ryktena bekräftats av Ubisoft. Faktum är att man inte ens har börjat jobba versionerna till Xbox 360 och Playstation 3. Att Ubisoft Bucharest jobbar på en version till Wii U är dock en glad nyhet för alla Nintendoägare.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Spelveckan som gick - Spelnyheter vecka 9 Spel, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17