Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Spelredaktionen blickar framåt

Så var då 2008 över och 2009 tar vid. 2009 ser så här på förhand riktigt trevligt ut för en gamer, men tyvärr drabbas ofta efterlängtade spel av förseningar. Jag har bett mina kollegor om att lista några spel de verkligen ser fram emot under året.

Alexander Rsumovic:

1. Bionic Commando (PC/Playstation3/Xbox360)
Nathan Spencers kommande äventyr ser riktigt lovande ut och blir det hälften så bra som Rearmed är det redan nu en solklar kandidat till årets spel 2009.

2. Final Fantasy XIII
Final Fantasy tågar in i den nya generationen och jag är såklart lika begeistrad som någon annan.

Annons

3. Tales of Vesperia
Demot jag testade gav mersmak och med snygg cell-shadinggrafik och ett urkul fightingsystem får Tales of Vesperia mig att längta så det värker.

Jonas Saha

1. Company of Heroes: Tales of Valor
Expansion nummer 2 är på väg. CoH är antagligen världens bästa rts där det finns en nästan perfekt balans mellan sidor, enheter och strategier. Den nya expansionen ska bjuda på godis för både single som multiplayer.


2. Resident Evil 5
Ja, jag gillar zombies. De finns på riktigt. Därför ska vi spela alla bra zombiespel och träna och förbereda oss till den dagen alla zombies försöker ta över världen.

Mattias Jacobsson

1. Fabula Nova Crystallis

Jag skulle ljuga om jag sa att något annat hyste mig större förhoppningar. SquareEnix har mycket att bevisa och Final Fantasy-projektet ska visa världen att den japanska rollspelsgenren inte har dött ut än.

2. Heavy Rain
Vi vet väldigt lite om Heavy Rain för tillfället, jag är inte säker på att det blir årets spel. Jag är inte ens säker på att det blir bra. Men det gör det hela ännu mer intressant, det är en risk – ett försök att göra något nytt.

3. Street Fighter IV
Jag ska erkänna att jag inte besitter samma moves i två dimensioner som i tre. Detta ska bli det slutliga provet, nu ska jag bli en fighter på riktigt!

Bubblare: Mad World, Killzone 2, White Knight Chronicles, Uncharted 2

Mikael Konradsson

1. Heavy Rain
I somras mitt under min semester fick jag lite tid över och satt mig ned med min Xbox, japp modell äldre och spelade färdigt Fahrenheit (Indigo Prohpecy). Samma team ligger bakom heavy Rain och denna äventyrsrysare andas atmosfär likt inget annat spel.

2. Uncharted 2: Among Thieves
Jag vet, spelet är knappt utannonserat men jag kan nästan slå vad om att spelet kommer lagom till årets julhandel (2009).

3. God of war III
Jag vet, Kratos skapare David Jaffe har startat sin egen studio och arbetar inte längre med de grekiska gudarna i God of war. Men det är ändå han som fått upp min hype på spelet. Han sa att det snyggaste spelet han spelat var Gears of war II, men vänta tills ni får se God of war III.  ”It’s like a fucking painting come to life” lär han ha sagt om det material som ingen utan för Santa Monica fått se ännu… Vi längtar efter att få se Kratos med fler polygoner och större pölar av blod.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Spelredaktionen blickar framåt - Spel, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17