Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Spelhösten 2015

7 spel att se fram emot

Efter sommarens sedvanliga speltorka kommer hösten som en räddare i nöden. Storspel som Metal Gear Solid 5, Forza Motorsport 6 och Super Mario Maker var bara början på vad som ser ut att bli en spelhöst att minnas.

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

23 oktober
Nintendo 3DS

Efter utmärkta The Legend of Zelda: A Link Between Worlds är våra förväntningar på nästa bärbara Zelda-spel skyhöga. Den här gången är det klurigheter för flera spelare som står på menyn, och med tanke på hur bra Nintendo lyckades med Four Swords-spelen finns det ingen anledning till oro. Du kan spela Tri Force Heroes på egen hand, men vårt råd är att du redan nu ser dig om efter två vänner som vill haka på.

3DS_LoZ-TFH

Call of Duty: Black Ops III

6 november
Windows, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One

Efter några trötta upprepningar kändes fjolårets Call of Duty: Advanced Warfare som en relevant och spännande vitamininjektion. Call of Duty: Black Ops III fortsätter på samma spår med snabbare tempo och mer fokus på framtidsvapen. Det är inget jättekliv, men efter att ha spelat flerspelarbetan är vi försiktigt optimistiska.

Black-Ops-3_Evac

Star Wars: Battlefront

9 november
Windows, Playstation 4, Xbox One

Svenska Dice har några av spelhistoriens mest minnesvärda slagfält på sin meritlista – Star Wars-serien har några av filmhistoriens. Enda sedan Rymdimperiet slår tillbaka har vi drömt om att få kasta oss in i striden på snöplaneten Hoth och nu har vi äntligen chansen. Star Wars: Battlefront ser inte bara ut att bli en hejdundrande nostalgitripp – utan också ett riktigt bra spel.

star_wars_battlefront_-_fighter_squadron_-_a_wing_vs_imperial_shuttle

Fallout 4

10 november
Windows, Playstation 4, Xbox One

Med tanke på att vi ofta behöver vänta i flera år på spel som utannonserats dök Fallout 4 upp som glad överraskning på sommarens E3-mässa. Sedan dess har mobilspelet Fallout: Shelter gått varmt och i november är det dags att vinkla persiennerna för gott. Den postapokalyptiska världen är lika magnifik som den är skräckinjagande – och det finns fortfarande utrymme för överraskningar.

Annons
Fallout4

Just Cause 3

1 december
Windows, Playstation 4, Xbox One

Efter fem år är Just Cause 2 ett spel vi fortfarande kommer tillbaka till med jämna mellanrum. Inte för att det är ett perfekt spel, utan för att världen är så häftig. I uppföljaren dukar Avalanche upp 1000 kvadratkilometer av höga bergstoppar, pittoreska byar och lummiga dalar. Utrustad med änterhake och wingsuit är möjligheterna större än någonsin. Vad du vill göra nu är upp till dig.

just_cause3Reel_in

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

1 december
Windows, Playstation 4, Xbox One

Terroristjägarliret Rainbow Six Siege har redan blivit framskjutet några månader, men den 1 december ska det vara redo för släpp. Av förhandssnacket att döma fortsätter spelet på samma spår som de actionspäckade föregångarna med stort fokus på förstörbara miljöer och kooperativt spelande.

R6S_Screen_HerefordCamp

Xenoblade Chronicles X

4 december
Wiii U

För kännare av japanska rollspel har Xeno-serien, som inleddes med Xenogears i slutet av 90-talet, blivit något av en finsmakarfavorit. I december är det återigen dags att kasta sig in i en förrädisk framtid där utomjordiska raser står i krig mot varandra. En kul nyhet är att vi den här gången kan utföra uppdrag tillsammans med tre vänner.

WiiU_XCX

Läs även

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain – Episkt äventyr får värdig avslutning

Forza 6 – Ren bilpornografi

Until Dawn – Skräck, splatter och ofrivillig komik

Visa kommentarer / Kommentera nu
Spelhösten 2015 - 7 spel att se fram emot Spel, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17