Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
4

South Park: The Stick of Truth

En liten stad fylld med stora äventyr

Trots den kontroversiella humor som South Park gjort sig känt för, är det ett oerhört seriöst spel som Obsidian Entertainment skapat tillsammans med Trey Parker och Matt Stone.

Du anländer till den lilla bergsbyn som “the new kid”, och skickas direkt ut av dina föräldrar för att hitta nya vänner. Det dröjer inte länge innan du hamnar på Eric Cartmans bakgård där ett lajvrollspel pågår för fullt och “The Stick of Truth” hålls i tryggt förvar. Ditt första uppdrag blir att tillsammans med Cartman försvara hans pappkartongsfort från anfallande alver i ett omgångsbaserat stridssystem, där kraften på dina slag och blockeringar varierar beroende på hur väl du tajmar in olika knappkommandon.

South_Park_-_The_Stick_of_Truth_School

En välkänd spelvärld
South Parks skaparduo Matt Stone och Trey Parker har varit med hela vägen i utvecklingen av The Stick of Truth för att ge det så mycket som möjligt av tv-seriens charm. Och kan du ditt South Park så är det en välkänd spelvärld som väntar. Alla platser och karaktärer känns igen och runt varje hörn finns referenser till klassiska avsnitt (kikar du i Cartmans garderob kan du bland annat hitta en platinaskiva med hans kristna hårdrocksband Faith+1).

South-Park-Stick-of-Truth-injured_cartman

Mycket att se och göra
Staden är så underhållande att utforska att det är lätt att glömma bort att det faktiskt finns en story att följa. Hela tiden dyker det upp roliga miniuppdrag; allt från att jaga muterade djur till att klå upp uteliggare så att de flyttar till en annan stad. Kombinera det med en grafik som gör att det känns som om du befinner dig mitt i ett South Park-avsnitt och du har ett av de bästa licensspelen på länge. Ingen som är ett fan av South Park lär bli besviken!

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

South Park: The Stick of Truth

Trots den kontroversiella humor som South Park gjort sig känt för, är det ett oerhört seriöst spel som Obsidian Entertainment skapat tillsammans med Trey Parker och Matt Stone.


4
Vi diggar
  • Välkända miljöer och karaktärer
  • Underhållande miniuppdrag
Vi dissar
  • Svårmanövrerade och sega menyer
Visa kommentarer / Kommentera nu
South Park: The Stick of Truth - En liten stad fylld med stora äventyr
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17