Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
5

Recension: Deus Ex: Mankind Divided

Smart actionpackad cyberpunk

Eidos Montreal ger oss ett fantastiskt tredje kapitel i sin Deus Ex-saga. Spelet överträffar alla förväntningar och andas den härliga Deus Ex-känslan med action och smygande blandat med en djup story full av intrig, förväntan och besvikelse.

Deus Ex: Mankind Divided är ett sånt där spel som man bara sugs in i. Det är svårt att sätta fingret på varför. Men allt känns helt enkelt bara rätt. Kontrollen känns naturlig, grafiken och ljudet är bländande och storyn får varje beslut att kännas personligt. Man bara måste få reda på vad som händer runt nästa hörn – både på banan och i handlingen.

Jämför priser på Deus Ex: Mankind Divided.

Storyn griper tag i dig

Det har gått två år sedan de tragiska händelserna i Deus Ex: Human Revolution. Då löpte alla människor som förbättrat sina kroppar med mekanik och elektronik amok efter ett intrång i styrkretsarna. Resultatet var flera miljoner döda och nu är de vanliga människorna rädda att det ska hända igen, vilket gör situationen spänd. De förbättrade människorna hålls under uppsikt och det byggs till och med speciella bostadsområden, och hela byar, åt dem för att de ska komma bort ifrån de vanliga människorna.

Läs även: 13 tunga spelsläpp hösten 2016

Annons
deus-ex-mankind-divided-hiding

Ta reda på vad som är fel

Du spelar som den förbättrade elitsoldaten Jensen. Snart upptäcker du att det finns många lösa trådar efter vad som hände i förra spelet. Saker är inte vad de verkar vara och snart befinner du dig åter igen mitt i härvan av intriger. Med vänner i båda lägren är du en av de få, kanske den ende, som kan ta reda på vad som händer och förhoppningsvis rädda världen.

deus-ex-mankind-divided_hand

Välj hur du vill spela

Under spelets gång kan du välja i vilken riktning du vill uppgradera dina kroppsliga förbättringar. Ska du fokusera på taktiskt smygande där du oskadliggör fienden tyst utan att bli upptäckt? Fokuserar du på att bli en mördarmaskin som plöjer igenom fiendens försvar? Eller tillhör du dem som hellre hackar konsolpaneler och låter fiendens eget säkerhetssystem göra jobbet åt dig?

Läs även
Test: Roccat Renga

Info
 • Genre Action
 • Format PS4, Xbox One, PC
 • Antal spelare 1
 • Utvecklare Eidos Montreal
Dagens bästa priser på Pricerunner
 • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Recension: Deus Ex: Mankind Divided

Eidos Montreal ger oss ett fantastiskt tredje kapitel i sin Deus Ex-saga. Spelet överträffar alla förväntningar och andas den härliga Deus Ex-känslan med action och smygande blandat med en djup story full av intrig, förväntan och besvikelse.


5
Vi diggar
 • Grafiken
 • Uppgraderingarna
 • Naturlig AI
 • Musiken
 • Taktiken
Vi dissar
 • Laddningstiderna när man dör
Visa kommentarer / Kommentera nu
Recension: Deus Ex: Mankind Divided - Smart actionpackad cyberpunk
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17