Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Metal Gear Solid till LittleBigPlanet

Spelåret 2008 är ett grymt bra spelår. Personligen tycker jag det håller bättre klass än föregående år (även om det också var ohyggligt bra). Vi belönade både Hideo Kojimas mästerverk Metal Gear Solid IV och Media Molecules LittleBigPlanet med full pott. Nu möts de båda i en expansion till LittleBigPlanet.

Ny mekanik har tillkommit där man kan skjuta paintballkulor på fienden. Expansionen har fått namnet Paintinator: Paint of the Patriots. Kolla in den sjukt coola trailern nedan.

Förutom vapen har även nya material tillkommit för den som vill bygga sina egna Metal Gear-banor. Dessutom finns även nya spelbara karaktärer. Självklart återfinns den gamle ormen. Expansionen släpps den 23 december i USA och det är bara att hålla tummarna att vi får ta del av den här i Europa. Inget officiellt pris är satt för oss här i Sverige, men räkna med 45-75 kr för de nya banorna (även nya troféer) och 15-25 kr per varje ny karaktär. Mediamolecule och Sony har en guldgruva i LittleBigPlanet! Vilket spel skulle du vilja se här näst i LittleBigPlanet?

Visa kommentarer / Kommentera nu
Metal Gear Solid till LittleBigPlanet - Spel, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17