Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

5 app-spel vi spelar i augusti

Mobilspelen som du inte får missa

Livet är för kort för att ödslas på dåliga mobilspel. För att du ska slippa leta efter guldklimparna i mobilspeldjungeln har vi gjort det åt dig. Steppy Pants! Her Story! Hungry Shark! Heart’s Medicine 2! Mekorama! Det här är våra favoritspel just nu.

Steppy Pants (Android, Ios)

Pris: Gratis

Att undvika sprickor och skarvar när vi går på trottoaren är en folksport som de flesta av oss har ägnat oss åt någon gång i livet? I Steppy Pants tas leken till sin absoluta spets. I rollen som en svårmanövrerad och sladdrig man är din uppgift att ta dig framåt med hjälp av en perfekt kombination av lagom långa steg. Ju längre du håller inne desto längre steg tar han – och när trottoaren plötsligt kantas av såväl bilar som krutdurkar gäller det att ha tungan rätt i mun.

Steppy-Pants2

Hungry Shark World (Android, Ios)

Pris: Gratis

I Hungry Shark World ger vi oss ner i det okända havsdjupet för att känna på hur det är att vara en av havets mest fruktade fiskar. För att stilla din hunger och ta dig längre bort från startpunkten måste du se till att äta dig mätt. Till en början kan du bara äta småfisk, krabbor och badande människor, men i takt med att du låser upp nya hajar och köper uppgraderingar kan du ta dig an allt större fiskar. Spelet är gratis att spela, men om du vill låsa upp de största hajarna får du nog räkna med att lägga några slantar.

Annons
Hungry-Shark-World

Her Story (Android, Ios)

Pris: 32 kronor

I fjol gjorde Her Story succé på våra hemdatorer och till Ios, och nu finns spelet äntligen till Android. Om du inte är bekant med det innovativa upplägget handlar det om lösa ett bortglömt kriminalfall genom att titta på filmade videoförhör, välja sökord i en databas och pussla ihop ledtrådar. Det låter kanske inte så rafflande – men det är det! Har du missat denna pärla så har du åtminstone en härlig sommarkväll framför dig.

Her-Story

Mekorama (Android, Ios)

Pris: Gratis

Charmiga Mekorama är ett pusselspel sett ur isometriskt perspektiv där du vrider och vänder på världen för att lotsa en liten robot till sitt mål. Vid en första anblick påminner det om Monument Valley – men med mekaniska hinder istället för optiska illusioner. Det finns ett 50-tal banor och de flesta är välgjorda, men framförallt är det baneditorn som håller oss kvar. När du är färdig med en bana kan du omvandla den till en QR-kod som andra spelare kan scanna in. Spelet är gratis att spela, men om du kör fast kan du betala några kronor för att få ledtrådar.

Mekorama

Hearts Medicine 2: Time to Heal (Android, Ios)

Pris: Gratis

Om du trodde att det var lätt att arbeta på en akutmottagning kommer denna otippade pärla få dig på andra tankar. I Hearts Medicine 2: Time to Heal får vi följa Emily på hennes resa från vårdcentralen till operationssalen, en väg som kantas av såväl kärlekstrubbel som dramatik. Men även om ramberättelsen tar mycket plats är det de korta minispelen som får spelet att lyfta. Kort och gott handlar det om att dirigera patienter, prioritera och få flödena att fungera optimalt. Ju fler du lyckas hjälpa under den utsatta tiden desto fler stjärnor får du.

_Hearts-Medicine

Visa kommentarer / Kommentera nu
5 app-spel vi spelar i augusti - Mobilspelen som du inte får missa Spel, Recensioner
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17