Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Metal Gear Solid till Iphone och Ipod Touch

En hel värld höll andan efter att Konami publicerat ett kryptiskt meddelande på nätet. Forumen världen över startade krig, handlade det om ett nytt Metal Gear Solid? Skulle den mustaschprydde hjälten göra entré på Xbox360?

Teorierna haglade och idag gjorde Konami många glada (säkert blev några sura också) då de utannonserade att spelet är på väg till Apples Iphone och Ipod Touch. Metal Gear Solid: Touch blir namnet och bilderna påvisar att huvudkaraktären man spelar är densamma som i Metal Gear Solid IV, nämligen den gamle ormen (old Snake). Konami siktar mot en lansering av spelet till våren. MGS:T kommer att innehålla åtta kapitel och fler kommer att släppas för nedladdning vid ett senare tillfälle.

Vad tror vi?

Inbitna gamers som vi är här på Digital Life ser vi verkligen fram emot att ta kontroll över Snake igen, även om det är lite oroande att smygmomenten som kännetecknat serien sedan dess födelse kan få sig en törn då Iphone/Ipod inte har några direkta kontroller (gyro-funktionaliteten kanske?). Det ska verkligen bli spännande att återse den gamle igen. Kanske dags att skaffa en Iphone?

Visa kommentarer / Kommentera nu
Metal Gear Solid till Iphone och Ipod Touch - Spel, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17