Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen
2

Hitta en nål i en höstack

Interpol: The Trail of Dr. Chaos

Är din bild av en hemlig agent en man som verkligen är en fena på finn fem fel, som letar gömda skruvar och ankhtecken på pyramidmålningar? Då är Interpol spelet för dig.

Interpol är ett klassiskt peka och klicka-spel där du i egenskap av agent ska leta gömda ledtrådar för att få fast diverse tjuvar. Varje uppdrag består av en ritad stillbild som innehåller allehanda föremål och som spelare får du en lista på saker att hitta på bilden.

Detta kan låta väldigt enkelt men är mycket klurigare än så. Objekten på bilderna är smart gömda och flyter in i varandra vilket gör de svåra att upptäcka, en ballong kan ta flera minuter att hitta, för att inte tala om olika mynt eller sedlar. Lite hitta en nål i en höstack-syndromet.

Mycket av svårigheten ligger just i att sakerna flyter ihop och något jag störde mig på var att vissa partier var på tok för plottriga och iprenvänliga. Är man två i soffan som gillar att leka agent underlättar det såklart enormt och spelet blir genast mycket roligare.

Tyvärr tar det roliga slut ganska fort och jag hade gärna sett fler uppdrag, svårighetsgrader eller bonusföremål att låsa upp. Spelet har dock ett högt omspelningsvärde eftersom varje bana innehåller olika föremål att hitta varje gång du spelar om den. Memorerar du var katten finns på första uppdraget är det inte säkert att du kommer ha nytta av det nästa gång.

Annons

Har du en förkärlek för peka och klicka-spel, älskar att ta med dig ficklampan och förstoringsglaset på äventyr under sängen, bakom soffan och i garderoben letandes efter gömda ledtrådar, ja då kommer du uppskatta Interpol.

Hitta en nål i en höstack

Är din bild av en hemlig agent en man som verkligen är en fena på finn fem fel, som letar gömda skruvar och ankhtecken på pyramidmålningar? Då är Interpol spelet för dig.


2
Vi diggar
  • Co-op
  • Omspelningsvärde
  • Klurigt
Vi dissar
  • Aningen kort
  • Plottrigt
  • Inga svårighetsgrader
Visa kommentarer / Kommentera nu
Hitta en nål i en höstack - Interpol: The Trail of Dr. Chaos
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17