Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Halo 3: Mythic Map Pack

Ett nytt map pack till Halo 3 är på gång den 9 april och finns redan tillgängligt för er som skaffat den limiterade utgåvan av Halo Wars. Vi har såklart hårdtestat för att berätta om vad som väntar alla multiplayersugna Halo 3-lirare därute.

Mythic Map Pack består av tre banor: Assembly, Orbital och Sandbox. De kräver alla att du spelar på distinkt olika sätt. Här under följer en introduktion till de tre tillkommande banorna.

Assembly
En symetrisk spelplan i färgen lilas tecken. Här gäller det att hålla ihop och kunna hålla tungan rätt i mun för att på bästa sätt överleva i denna trånga bana som är uppgjord för intensiva strider. Funkar bäst i spellägena Alla mot alla eller lagbaserade Multi team. Försten till hammaren i mitten vinner!

Orbital
Orbital är en asymmetrisk bana där två baser ligger ovanpå varandra. Perfekt uppgjort för spelsätt såsom Capture the Flag och dylika lagbaserade spelsätt. Vi finner både Mongooses och Ghosts vid varje bas för att kunna ta sig runt så snabbt som möjligt och förhoppningsvis köra över en och annan anstormande motståndare.

Sandbox
Denna bana är som hämtad ur alla Forge-älskares drömmar, här kommer ni få stor frihet att bygga ännu skummare banor och spelsätt än vi sett tidigare. Sandbox bjuder på hela tre våningar att bygga ut på. En warp tar er till det övre planet, mittenplanet är det mest vanliga med kolumner och baser på vardera sida medan underjordsplanet är som uppgjort för svettiga Griffball-matcher. Möjligheterna är oändliga och för er som bemästrat Forge-läget kommer lätt kunna knåpa ihop fantastiska banor.

Annons

Där har ni det, tre fräscha banor att se fram emot för er som redan spelat er leda på de redan existerande banorna. Vi ses på Live.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Halo 3: Mythic Map Pack - Spel, Feature
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17