Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Gamescom 2014

De hetaste nyheterna!

Världens största spelmässa, Gamescom, pågår för fullt i Köln, Tyskland. Här hittar du snackisarna du inte får missa!

Ny trailer till Dragon Age: Inquisition
Magiker, riddare i rustningar, monster och såklart drakar delar utrymme i den nya storslagna trailern till Dragon Age: Inquisition, uppföljaren till Dragon Age: Origins och Dragon Age 2. Spelet släpps den 18 november till PC, Xbox One , Xbox 360, Playstation 3 och Playstation 4.


Sony utannonserar Wild
Från skaparen av Rayman Origins och Beyond Good & Evil kommer nu Wild, ett äventyrspel innehållandes grottmänniskor och supermysiga miljöer. Trailern skvallrar om att vi utöver utforskandet av landskapet även kommer få chansen att simma med enorma fiskar, jaga varg samt rida på en jätteörn.

Annons


Nytt spel från Ninja Theory
Devil May Cry och Enslaved-utvecklarna Ninja Theory har utannonserat sitt nästa spel som har fått namnet Hellblade. Den korta filmsnutten visar inte så mycket, förutom att vi troligen kommer att få spela som en stenhård kvinnlig karaktär eftersom det är just en sådan som figurerar i trailern. Hellblade kommer till en början bara att finnas tillgängligt till Playstation 4 men senare även släppas till andra format.


Datum på Halo 5-betan
Ni som går och längtar efter lite mer Halo i er vardag kan snart andas ut. Från den 29 december 2014 till den 18 januari 2015 kommer nämligen Halo 5:guardians-betan att pågå. Utvecklarna 343 Studios har sagt att man framförallt planerar att lägga fokus på spelläget Team Slayer, det vill säga klassiska 4-mot-4-matcher i högt tempo.


Rise of the Tomb Raider blir Xbox-exklusivt
Crystal Dynamics har utannonserat att man enbart tänker utveckla uppföljaren till förra årets Tomb Raider till Xbox. Om det gäller Xbox 360 eller Xbox One avslöjades inte. Anledningen sägs vara att man vill fokusera på att göra ett så grymt spel som möjligt och att det ska vara lättare att lyckas med om man bara utvecklar till ett format. Om de har rätt eller fel lär vi märka nästa höst, när spelet släpps.

I trailern får vi iallafall se en lite äldre Lara Croft bli jagad av varg, skjuta pilbåge samt besöka en psykolog.


Goat Simulator till konsol
Några som inte missat det charmiga (och svenskutvecklade) PC-spelet Goat Simulators storhet är Microsoft som meddelar att spelet kommer släppas även till Xbox One, närmare bestämt senare i år.

Goat Simulator är knappast titeln som gör att Xbox One går segrande ur striden med Playstation 4 till årets julhandel, men för de konsolspelare som längtat efter att få chansen att axla rollen som en hyperaktiv get blir det nog kul ändå.


Fifa 15 i höst
Stoppa pressarna, det kommer ett Fifa även i år! Den 26 september är det dags och det snackas som vanligt om det mest autentiska fotbollsspelet någonsin. De främsta förändringarna till årets version blir enligt EA Sports de visuella upplevelserna. Spelarna kommer att leva sig in i situationer på verkligare sätt, exempelvis bli sura om de får för mycket felpassningar eller tacklingar mot sig. Även målvaktspelet kommer att putsas till, och burväktarna sägs bli ännu mer fritänkande och kapabla till egna beslut än tidigare.

Visa kommentarer / Kommentera nu
Gamescom 2014 - De hetaste nyheterna! Spel, Feature, Nyheter
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17