Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

Jaktsäsongen börjar den 22 mars

Förtitt: Monster Hunter 3 Ultimate

I hemlandet Japan är Monster Hunter-spelen vansinnigt populära, men i vår del av världen har det gått trögare. När 2010 års Monster Hunter Tri uppdateras för Wii U och Nintendo 3DS ska det bli ändring på den saken.

För den som inte är bekant med spelserien handlar Monster Hunter uteslutande om att jaga dinosaurliknande monster och samla på sig olika material. Materialen kan sedan användas för att tillverka ny utrusning eller mat som används för att återfå energi i striderna. I och med att du bara kan bära med dig ett visst antal kilon när du lämnar hubvärlden gäller det att välja med omsorg vilket ger spelet ett strategiskt element.

monster hunter ultimate 3_2

Du kan även slå dig ihop med andra spelare online för att skapa ett gammalt hederligt jaktlag. För att man ska kunna snacka ihop sig ordentligt stöder Wii U-versionen röstchat med hjälp av Gamepadens inbyggda mikrofon.

Förutom att Ultimate-versionen ritar upp spelgrafiken i 1080p har man bland annat lagt till dubbelt så många monster, nya områden att utforska, fler vapenkategorier, en ny medhjälpare och nya uppdrag med extra hög svårighetsgrad. Spelaren får också möjlighet att flytta ikoner och mätare till Gamepadens skärm för en renare spelupplevelse.

Annons

En kul finess för den hängivna spelaren som skaffar båda versionerna av spelet är att de kan länkas med varandra. När du är hemma kan du spela Wii U-versionen och när du är ute och rör på dig kan du fortsätta på Nintendos bärbara konsol.

Redan den 21 februari kommer du att kunna ladda ner en spelbar demo från Nintendo eShop.

Må jaktlyckan vara med dig!

monster hunter ultimate 3_3

Visa kommentarer / Kommentera nu
Jaktsäsongen börjar den 22 mars - Förtitt: Monster Hunter 3 Ultimate Spel, Förhandstittar
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17