Digital Life
Välkommen till Digital Life – full koll på den digitala världen

E3: Ubisoft

Just Dance 2017, Watch Dogs 2, Steep ...

Ubisoft bjöd upp till dans.

Ubisoft kom till E3 med både nya och gamla varumärken i sin spelkoffert. De stora överraskningarna uteblev dock.

Just Dance 2017

Det senaste spelet i Just Dance-serien såg inte ut att bjuda på särskilt mycket nytt. Däremot var det en utmärkt anledning för Ubisoft att inleda sin pressvisning med ett härligt dansnummer till Queens Don’t stop me now.

Watch Dogs 2

När Ubisoft visade upp sitt agentlir Watch Dogs för några år ställde sig en hel spelvärld upp och applåderade. Framtiden var äntligen här, skanderade man unisont. Tyvärr var spelet ganska dåligt, men tydligen sålde det tillräckligt bra för att få en uppföljare. Ett gott tecken är att man har slängt ut den trista huvudkaraktären Aiden Pierce och ersatt honom med den unge hackern Marcus Holloway. Tonen är lite fräckare, miljöerna är snyggare och möjligheterna fler.

Annons

Steep

Ubisoft avslutade sin presentation med extremsportspelet Steep. Den som har drömt om att få åka skidor, snowboard eller wingsuit, hoppa fallskärm eller göra lite vad som helst i en öppen alpvärld har åtminstone någonting att se fram emot.

Ghost Recon: Wildlands

Man kan inte anklaga Ubisoft för att inte utnyttja sin Tom Clancy-licens. I Ghost Recon: Wildlands förflyttar vi oss till den bolivianska vildmarken där knarkkungen El Sueno styr med järnhand. Spelet stöder co-op för fyra spelare och ska enligt uppgift vara Ubisofts största öppna värld hittills. Släpps redan i mars 2017.

South Park: Fractured But Whole

Den som går igång på South Parks säregna humor kan glädja sig åt att Matt Stone och Trey Parker äntrade scenen för att visa uppföljaren till rollspelet Stick of Truth. Det förra spelet hämtade mycket inspiration i fantasy men den här gången är temat superhjältar vilket känns både annorlunda och kul.

Läs även
E3: Sony – God of War, Playstation VR, Resident Evil 7 …

Visa kommentarer / Kommentera nu
E3: Ubisoft - Just Dance 2017, Watch Dogs 2, Steep ... Spel
Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17